Horoscopul săptămânii 5-11 mai 2014: Este timpul pentru schimbări

Horoscopul săptămânii 5-11 mai 2014: Ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie în săptămâna următoare. 

04 mai 2014, 09:37
Horoscopul săptămânii 5-11 mai 2014: Este timpul pentru schimbări

Horoscopul săptămânii 5-11 mai 2014: 

BERBEC 21.03-20.04: Daca doriti sa va relansati imaginea in ochii celor care va intereseaza direct, in primul rand trebuie sa va improspatati look-ul. O noua tunsoare, reinnoirea garderobei sau a accesoriilor vor contribui si ele la prospetimea aspectului dumneavoastra. In niciun caz nu trebuie sa ignorati felul cum va aranjati!

TAUR 21.04-21.05: Inca de la inceputul primaverii tot incercati sa va testati partenerul de viata sau prietenul si rezultatele inca nu va multumesc. Probabil slaba comunicare este de vina pentru toate cate se intampla. Practic, trebuie sa actualizati toate datele problemei si sa va ganditi bine inaintea pasului decisiv!

GEMENI 22.05-21.06: Luna mai va fi o perioada interesanta si provocatoare din punct de vedere social pentru dumneavoastra. Va veti uimi apropiatii cu cateva miscari indraznete iar proiectele de grup sau cu prieteni vechi va vor duce intr-o directie noua, fiind pentru dumneavoastra ca o revolutie. Cheia este sa respectati nevoile celorlalti legate de spatiu si libertate.

RAC 22.06-21.07: Se pare ca sunteti tentati cu disperare sa va schimbati cariera sau sa imbratisati o alta meserie care va va aduce un profit mult mai mare decat cel existent. Gasiti raspunsuri evidente la o gramada de intrebari din viata dumneavoastra dar este nevoie si de o dezbatere amanuntita cu cei de-acasa.

LEU 22.07-22.08: Urmeaza sa luati doua dintre cele mai importante decizii ale anului. Poate ca sunt de nivel financiar sau poate doar de incheierea unor acte importante, totul este sa aveti curaj sa faceti pasul decisiv. Nimic nu va sta in cale cand va puneti ceva in gand. Se pare ca in curand veti face si o calatorie unde va intalniti cu vechi prieteni.

FECIOARA 23.08-22.09: Aveti un stil conservator de a observa oamenii din jur si de a-i judeca, privindu-i prin lentilele proprii. Puteti sa-i catalogati de-a dreptul scandalosi sau sa va incante simturile cu trasaturile lor de caracter. Cu alte cuvinte, abordati-i cu mare bagare de seama si nu incercati sa va impuneti punctele de vedere prea aspru.

BALANTA 23.09-22.10: Sunteti gata pentru un nou inceput, bineinteles, alaturi de un potential partener de viata sau pentru cei casatoriti, laolalta cu jumatatea dumneavoastra. Sunt multe de pus la punct. Poate incepeti cu propriul stil de viata si va ordonati mai mult activitatile. Si in ceea ce priveste partenerul mai sunt multe de spus. Ar fi bine sa discutati inaintea oricarei decizii.

SCORPION 23.10-21.11: Copiii sau cei mai tineri membri ai familiei par sa fie in centrul preocuparilor dumneavoastra. Va framanta anumite schimbari pe care acestia le impun si nu sunteti de acord cu ei. Poate ii lasati sa-si dezvolte singuri personalitatea, fara a-i scapa din ochi. Nu le strica un pic mai multa libertate.

SAGETATOR 22.11-21.12: In sfarsit, puteti sa sperati ca vi se schimba viata in bine. Sunteti nevoiti sa luati masuri urgente in domeniul financiar. Va asteapta cateva cheltuieli consistente si achizitionari pentru acasa. Faceti schimbari ce va binedispun si va confera un sentiment de satisfactie. Nu va neglijati aspectul si imbunatatiti lookul, poate cu o noua tunsoare sau o noua culoare.

CAPRICORN 22.12-19.01: Se pare ca sunteti persoana potrivita, la locul potrivit si in momentul potrivit pentru familie si casa. Va bantuie gandul unor schimbari de locuinta sau unei reamenajari. Priviti totul ca pe o noua provocare, insa ar trebui sa tineti seama si de parerea celor din jur. Poate ca si ei au un cuvant de spus. Nu credeti?

VARSATOR 20.01-18.02: A sosit vremea sa va cristalizati ideile, sa le asterneti pe hartie si sa porniti la drum. Daca tot asteptati sa va impinga cineva de la spate nu veti realiza nimic. O buna organizare si stabilirea stricta a ordinii de zi nu face decat sa va ajute si mai mult. In cele din urma veti fi propulsati mult inaintea celorlalti.

PESTI 19.02-20.03: Relansarea uneri noi afaceri, a vanzarii unei proprietati sau a unui nou angajament financiar ar putea constitui un pas revolutionar ce va poate marca permanent. Ori veti castiga, ori veti pierde. Situatia  tine strict de dumneavoastra. Va place sa jucati. Totul sau nimic. Ramane de vazut…