Horoscopul săptămânii 8-14 decembrie. Află ce spun astrele

Horoscop 8-14 decembrie. Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

07 dec. 2014, 22:13
Horoscopul săptămânii 8-14 decembrie. Află ce spun astrele

SĂGETĂTOR

Săptămâna aceasta trebuie să înveţi să te respecţi mai mult pe tine însăţi şi să laşi nevoile altora pe planul doi. Chiar dacă ai un partener pe care îl iubeşti enorm, nu ar trebui să renunţi la tot pentru el.

Vei avea multe cheltuieli în această perioadă, sau cel puţin îţi vei pune bani deoparte pentru ce va urma să cumperi. Încearcă să fii chibzuită şi să nu pierzi tot ce ai agonisit până acum.

Săptămâna aceasta eşti mult mai obosită decât de obicei pentru că munceşti mai mult decât în mod normal. Vrei să tragi tare pentru a lăsa totul în regulă înainte de sărbători, însă oboseala îşi va spune cuvântul.

CAPRICORN

Încearcă să comunici cu partenerul tău de viaţă şi să îl faci să înţeleagă ce te nemulţumeşte la el. Dacă îi spui toate aceste lucruri pe un ton calm fără să fii pusă pe ceartă, atunci ai toate şansele să obţii o schimbare.

Magazinele sunt pline de lucruri frumoase în această perioadă, aşa că încearcă să te controlezi atunci când vine vorba de cumpărături. Achiziţionează doar ce îţi este util, altfel îţi vei aglomera locuinţa degeaba.

Eşti plină de energie în această săptămână, iar de probleme de sănătate nici nu se pune problema. Profită cât mai mult de această etapă bună a vieţii tale pentru a contrui cât mai multe lucruri.

VĂRSĂTOR

Partenerul tău de viaţă te controlează prea mult şi simţi că îţi conduce fiecare pas. Acest lucru trebuie să ia sfârşit în această săptămână, altfel vei avea parte din nou de sărbători triste! Nu mai face compromisuri şi renunţă la obsesii!

Nu te arunca în activităţi costisitoare săptămâna aceasta, şi nici nu îţi face planuri cu banii pe care încă nu i-ai primit. Încearcă să te organizezi cât de bine poţi!

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această săptămână, însă nu totul va fi perfect. E posibil ca o uşoară indigestie să te împiedice să duci un plan la bun sfârşit.

PEŞTI

Intre tine şi iubitul tău s-a instalat o răceală din cauza timpului prea puţin pe care îl petreceţi împreună. Încearcă în această săptămână să îţi faci mai mult timp pentru voi, şi roagă-l şi pe el să facă acelaşi lucru până nu e prea târziu.

Se apropie sărbătorile şi e posibil să primeşti o mărire de salariu sau un cadou substanţial în această săptămână. Arată recunoştinţă cui merită şi oferă şi tu la rândul tău atenţii în funcţie de posibilităţi.

Încearcă să nu duci o viaţă sedentară, chiar dacă vremea de afară nu te ajută deloc. Dacă faci o muncă de birou, cu siguranţă nu vei fi ocolită de această problemă. Fă cât mai multă mişcare şi alege mersul pe jos în defavoarea maşinii.

BERBEC

Petrece clipe frumoase şi de calitate alături de cei dragi în această săptămână, în ultima perioadă i-ai cam ignorat. Fă-i să se simtă importanţi, mai ales pe iubitul sau pe soţul tău. 

Daca ceva nu iese cum ţi-ai planificat, nu pierde timpul insistând. Încearcă să scoţi bani din piatră seacă şi să profiţi de orice oportunitate care ţi se oferă, cu condiţia să fie decentă.

Atât timp cât ai grijă de tine, nu există niciun risc să te îmbolnăveşti. Adaptează-te condiţiilor meteo şi nu exagera cu mâncarea, mai ales că o cură înainte de sărbători nu ar strica deloc!

 

Citeşte mai mult pe eva.ro