Horoscopul Săptămânii 9-15 Mai. ATENŢIE la bani, contracte şi kilograme

Horoscopul Saptamanii 9-15 mai. Săptămâna debutează cu un eveniment astrologic important și anume revenirea lui Jupiter în mers direct, în semnul Fecioarei.
Alina Costache
08 mai 2016, 10:38
Horoscopul Săptămânii 9-15 Mai. ATENŢIE la bani, contracte şi kilograme

Cât a fost (aparent) retrograd, Jupiter a cam dat peste cap relațiile de la locul de muncă și a adus probleme digestive, dar iată că de acum ne vom bucura de sprijinul lui. Va urma o perioadă propice carierei, mai ales muncii individuale. Atenție totuși la alimentație, deoarece kilogramele tind să se acumuleze mai rapid.

Luna este în creștere și putem progresa foarte ușor, dar trebuie să fim atenți pentru că putem scăpa lucrurile de sub control. Majoritatea aspectelor importante se petrec pe zodii pe pământ, deci săpătmâna acesta banii și cariera se află în centrul atenției. Este o perioadă benefică pentru ascensiune profesională, însă se recomandă evitarea semnării de contracte până pe 22 mai, atunci când Mercur revine în mers direct.

BERBEC

Pentru ei săptămâna începe cu gândul la bani. Conjuncția dintre Mercur și Soare aduce beneficii materiale provenite din munca proprie, poate fi vorba de un un hobby care acum se dovedește productiv. În dimineața zilei de luni ar fi bine să evite discuțiile în contradictoriu la locul de muncă. Jupiter va reveni în mers normal și va detensiona conflictele. Pentru cei care primesc propuneri de lucru ar fi bine să nu se ducă orbește ci să cerceteze ofera și veridicitatea ei, mai ales dacă implică munca în străinătate. Marți și miercuri familia este punctul de interes, vor primi sprijin dacă au nevoie, dar trebuie să îl ceară, nimeni nu știe de ce le este lor necesar. Spre finalul săptămânii se pot face remarcați la locul de muncă prin aptitudini speciale, atenție totuși la comunicare pentru că este puțin defectuoasă.
La nivelul relațiilor lucrurile stau bine, nu prea știu ei cum să își exprime sentimentele dar cel mai bine le transpun în fapte. Cadourile oferite partenerului înveselec viața de cuplu. Spre week-end s-ar putea ivi ceva probleme legate de familia partenerului și se va impune o tensiune de moment, dar lucrurile se vor remedia de la sine. Vorbind despre sănătate se poate oberva că Berbecii au o tendință spre îngrășare și sedentarism. Atenție la execele alimentare pentru că pot produce efecte foarte neplăcute, de asemenea să evite auto-medicația. Acesta apare mai ales crizelor de ipohondrie, li se pare lor că au nu știu ce afecțiune și decid să se trateze singuri. Este necesar să introducă u program de exerciții fizice zilnice și să îl urmeze. Munca îi solicită destul de mult, dar trebuie să găsescă în sport o modalitate de relaxare și să evite mesele îmbelșugate.

TAUR
Cu trei planete în semnul lor, Taurii încep săptămâna cu chef de distracție și călătorii, iar viața sentimentală este pentru ei cel mai important lucru acum. Problema lor principală este modul în care își comunică ideile și sentimentele, nu sunt clari în formulare și dau cu totul altă impresie astfel se pot trezi cu evenimente total neașteptate. Tot încearcă să găsească persoana potrivită, dar ar trebui mai întâi să facă niște schimbări personale.

Joi se pot lovi de niște datorii sau facturi neachitate ce vin acum cu penalități, nu stau foarte rău cu banii, dar totuși le pare rău să dea din buzunar din cauza neatenției. Caută să își planifice vacanțe, dar la un preț cât mai mic. Recomandat este să nu se încreadă în toate ofertele existente, mai ales cele „super avantajoase”, pentru că se prea poate să rămâna acasă.

Tot legat de relație ar fi bine să își păstreze sentimentele pentru partener și să nu aibă tendințe extraconjugale, odată ce au călcat pe bec relația s-a dus. În week-end se recomandă cumpătare financiară pentru că au tendința de a fi extravaganți. Stă în natura lor să se răsfețe, dar nu ar trebui să exagereze ci să-și păstreze economiile la locul lor. Cel mai bine e să încheie săptămâna alături de persoana iubită sau familie, într-un cadru liniștit.

La nivel de sănătate se recomandă să aibă grijă la fracturile osoase, mai ales cele din zona capului, să nu consume alcool și să-și păstreze tensiunea în limite normale. Dorința lor de a petrece îi poate conduce în cercuri dubioase, alături de persoane mai puțin morale, de aceea ar trebui să își analizeze prietenii, dar mai ales noii prieteni.

GEMENI

Cu Luna în pripriul semn, Gemenii încep săptămâna cu ușoare tensiuni emoționale legate de niște evenimente anterioare neplăcute în zona relațiilor personale, însă aceste neplăceri dispar, mai ales cu ajutorul prietenilor. Pentru acești nativi revenirea lui Jupier în mers normal aduce o mai bună funcționare a relațiilor familiale și asta se va vedea de marți.

De asemenea toată tensiunea emoțională acumulată până acum se va dizvola și se readuce Gemenilor starea de bună dispoziție. Miercuri accetul se va pune pe bani, vor primi bani de la familie și din niște proiecte mai vechi de care au și uitat, poate fi vorba și de niște împrumturi, iar pentru ca fericirea să fie maximă trebuie să fie la zi cu plata facturilor și a datoriilor astfel încât să nu se trezească cu restanțe.

Continuarea cu toate zodiile pe showbizreport.ro

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Peștele pe care trebuie să-l mănânci în ziua de luni. Are vitamine, proteine și te ajută să fii în formă chiar de la începutul săptămânii
Capital.ro
Este obligatoriu PÂNĂ MÂINE, 27 mai. Sute de mii de români trebuie SĂ ANUNȚE
Playtech.ro
Îţi mai aduci aminte de Pamela din Dallas? Era o divă HOT, toată lumea o invidia. Acum o mai recunoşti?
DailyBusiness
Inedit! Locul din România în care o casă se vinde cu 250 de euro
Adevarul
Imagini de colecție cu Ion Țiriac tânăr student când se antrena la baza sportivă studențească Tei VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Sfârșitul lui Kovesi. Ce știe Elena Udrea
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Explicația halucinantă pe care a dat-o unchiul Mariei pentru ce i-a făcut micuței de doar 8 ani, după ce a fost prins
Cancan.ro
Ce au pățit acești constănțeni, după ce au trecut granița cu Bulgaria ca să-și cumpere țigări cu 14 lei pachetul
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Au apărut cireșele și căpșunile românești, de la micii producători! Cat costă kilogramul în piețele din România
Capital.ro
Ungurii sunt la ANI LUMINĂ de România. Planul conceput la BUDAPESTA este total fără precedent
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
"Din păcate viaţa este crudă". A murit Dana Rotariu, soția fotbalistului din "Generația de Aur" Iosif Rotariu, la vârsta de 60 de ani
substantial.ro
Descoperă rețeta tradițională a Plăcintei cu Carne: Secretele unui gust autentic și savuros
MediaFlux
CREȘTERE de 80% la PENSII pentru 3 milioane de românii. Șeful Casei de Pensii spune CINE se ÎNCADREAZĂ
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'