Horoscopul săptămânii: Ce spun astrele la trecerea în Noul An

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

RomaniaTV.net
29 dec. 2013, 21:40
Horoscopul săptămânii:  Ce spun astrele la trecerea în Noul An

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

În acest început de săptămână te simţi foarte motivată, şi dacă le arăţi celor din jur ceea ce poţi, vei putea fi un adevărat lider. Fii autoritară la mijlocul săptămânii, altfel rişti ca nimeni să nu te mai ştie de frică. În weekend, primeşti exact ceea ce ai nevoie pentru a lua o decizie. Cineva îţi confirmă că faci alegerea potrivită.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

În acest început de săptămână vei primi multe sarcini, şi îţi va fi destul de greu să le scoţi la capăt pe toate. Zilele libere înseamnă un motiv de bucurie şi relaxare, dar nu şi în cazul tău. Miercuri şi joi începi să vezi lucrurile mult mai frumoase şi te poţi ocupa în sfârşit şi de viaţa de familie. Porneşte petrecerea în weekend, nu pot fi momente mai frumoase ca acestea.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Luni îţi va fi foarte uşor să îi faci pe cei din jurul tău să gândească şi să acţioneze ca şi tine. Miercuri şi joi insişti asupra unei persoane care simţi că nu îţi spune tot adevărul despre planurile sau dorinşele sale. Nu eşti obligată să suporţi nicio reacţie deplasată, aşa că ai face bine să iei atitudine. În acest weekend, o idee trăsnită îţi trece prin cap şi nu te laşi până nu o pui în practică.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Trebuie să rezolvi astăzi unele aspecte ale vieţii tale care fac referire la carieră. E posibil să fii acea persoană care trebuie să facă şi treaba altora, ceea ce te irită profund. Munca ta devine din ce în ce mai dificil, dar vei face faţă cu brio acestei schimbări. În weekend, te vei afla într-o poziţie mult mai bună faţă de zilele trecute, aşa că încearcă să fii veselă.

Leu (22 iulie – 22 august)

Începi săptămâna în forţă, chiar dacă te aşteptai la linişte şi pace. Energia ta uimitoare te ajută să explorezi mai multe noi opţiuni şi să începi proiectele cu dreptul. Mijlocul săptămânii va fi marcat de răspunsurile pe care le primeşti pe plan profesional, şi vor fi unele foarte bune. În acest weekend vei întâmpina o problemă de atitudine şi vei fi nevoită să te schimbi.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Va fi o săptămâna mare pentru tine! Dacă joci riscant luni sau marţi, cei din jurul tău te vor aprecia pentru deciziile pe care le iei. Miercuri sau joi, o posibilă poveste de dragoste este pe cale să se invească în calea ta, chiar dacă nu eşti pregătită. Este momentul perfect pentru a invita în oraş o persoană specială din viaţa ta sau pentru a-i pregăti o surpriză iubitului tău. În weekend, încearcă ceva total diferit faţă de ceea ce faci de obicei.

 

Citeşte mai mult pe eva.ro