Horoscopul săptămânii: Cum se va schimba viaţa ta, în funcţie de zodie

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia.

RomaniaTV.net
12 feb. 2018, 11:19
Horoscopul săptămânii: Cum se va schimba viaţa ta, în funcţie de zodie

GEMENI

Este o perioadă bună pentru tine şi pentru viaţa ta sentimentală. Relaţia cu partenerul de viaţă pare mai vie decât oricând, acest lucru fiind surpinzător chiar şi pentru tine. Nu te aşteptai ca lucrurile să ia o astfel de întorsătură, dar eşti mai bucuroasă decât oricând că se întâmplă. Cu toate acestea, e nevoie de mai multă prudenţă în ceea ce priveşte educaţia copiilor, dacă este cazul.

Citeşte şi Horoscop SPIRITUAL 12-18 februarie 2018. Lecţia pentru sufletul tău, în funcţie de zodie. Schimbari majore

Nimic nu te poate opri din evoluţia ta profesională dacă continui cu aceeaşi determinare ca şi până acum. Eşti genul de persoană care nu zăboveşte prea mult atunci când apare o oportunitate, de aceea te poţi baza pe instinct mai mult decât oricând în această săptămână. Situaţia ta financiară nu îţi creează probleme, dar e rost de mai bine în viitorul apropiat!

RAC

nevoie de mai multe eforturi în aceste zile pentru ca relaţia ta de cuplu să funcţioneze aşa cum ţi-ai dori. Compromisurile ar trebui luate în considerare, aşa că fii dispusă să le faci dacă vrei să fii fericită pe acest plan. Trebuie să fii conştientă de faptul că echilibrul este cel care îţi poate aduce fericirea şi liniştea.

Banii îţi vor crea mari probleme în această săptămână, în special pe plan amoros. Din păcate, iei decizii impulsive în ceea ce priveşte banii voştri comuni, iar acest lucru deja devine enervant pentru partenerul tău. E necesar să comunici mai mult cu acesta şi să iei în considerare şi ceea ce îşi doreşte el.

Citeşte şi Horoscop special Adi Bunea: O conjunctură astrală nefastă tranzitează România, evenimentele astrologice aduc schimbări majore

FECIOARA

Cu toate că te simţi nefericită în mare parte a timpului, acum traversezi o perioadă care te bulversează puţin. Relaţia ta amoroasă pare că merge mai bine ca oricând, iar acest lucru te sperie şi te face să fii temătoare în ceea ce priveşte viitorul vostru. Astrele îţi recomandă să trăieşti clipa şi să te bucuri de micile gesturi de zi cu zi, fără a te mai gândi negativ.

În ultima perioadă ai cheltuit destul de mulţi bani, iar ceea ce va urma va fi şi mai rău. Se anunţă cheltuieli majore, însă necesare, de aceea trebuie să te conformezi şi să încerci să te obişnuieşti cu gândul că vei umbla la puşculiţă. Astrele încearcă să te liniştească oferindu-ţi garanţia că bugetul tău se va regenera în cel mult jumătate de an.

Citeşte continuarea pe Eva.ro.