Horoscopul sexual al lunii februarie

Iata ce va rezerva astrele pentru luna februarie 2014.

RomaniaTV.net
02 feb. 2014, 20:46
Horoscopul sexual al lunii februarie

Berbec

Luna februarie este bogata in experiente din care ai ce invata. Mai faci si greseli, insa fac si ele parte din viata. Nu incerca sa fortezi lucrurile, invata sa-ti exprimi sentimentele, intrucat frustrarile nu fac deloc casa buna cu o relatie armonioasa. Te pregatesti intens si pentru Ziua Indragostitilor, insa esti de parere ca dragostea si romantismul ar trebui sarbatorite tot timpul, nu doar intr-o zi.

Taur

Esti plin de speranta si crezi cu tarie ca astrele iti vor surade pentru a nu fi singur de Ziua indragostitilor. Pastreaza-ti umorul caracteristic si vei avea sanse sa iti gasesti marea dragoste.

Gemeni

Simti ca lumea se deschide la picioarele tale. Ai multiple oportunitati de a calatori, atat in plan personal, cat si profesional. Luna aceasta iti pui in balanta sentimentele, analizezi toate posibilitatile, iei hotarari atat in ceea ce priveste cariera, cat si in ceea ce priveste viata amoroasa. Te (re)descoperi, iti faci alte planuri, pentru ca descoperi alte perspective.

Rac

Iti faci o multime de griji: dragoste, bani, afaceri. Sa vinzi sau sa nu vinzi o proprietate? Sa cumperi sau nu o masina? Ai nevoie sau nu de o vacanta alaturi de persoana iubita? Toate aceste griji reusesc sa te tina departe de jumatatea ta. Este cam greu sa te poti detasa si sa fii relaxat, iar partenerul de cuplu va resimti din plin asta.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO