Horoscopul SEXUAL al lunii iulie 2013

Iată ce vă rezervă astrele din punct de vedere sexual, în luna iulie 2013

30 iun. 2013, 19:48
Horoscopul SEXUAL al lunii iulie 2013

Berbec

Comunicarea si intimitatea din cuplu nu sunt la cote inalte, insa problemele se vor rezolva spre sfarsitul lunii. Relatia emotionala si cea sexuala sunt mature si romantice. Dialogul dintre parteneri se imbunatateste spre finalul lunii, cand planuiti o iesire in doi. Zilele norocoase ale lunii sunt 1, 27 si 28 iulie.

Taur

Relaxarea si mintea deschisa sunt factori esentiali pentru revigorarea vietii sexuale. Nu iti fie teama sa discuti niciun aspect important al vietii de cuplu. Petreceti timp impreuna, redescoperiti-va. Un strop de spontaneitate nu va strica relatiei. Spre sfarsitul lunii se anunta o „explozie” a energiei sexuale si a romantismului. Zilele norocoase sunt 2, 3, 29 si 30.

CITEŞTE ŞI Află ce fel de amant este şi dacă eşti compatibilă cu el, în funcţie de zodie

Gemeni

Te vei bucura in aceasta luna de o combinatie perfecta de pasiune, romantism, energie sexuala, incredere de sine si verva. Arzi de dorinta si sete de actiune. Pana la 22 iulie, este indicat sa fii mai prudent, intrucat este posibil sa te lasi prada emotiilor si sa faci gesturi gresite. Zilele norocoase sunt 4, 5, 6 si 31 iulie.

Rac

Complex, conservator si introvertit, simti nevoia sa evadezi, in acesta luna. Ai toate sansele sa si reusesti, intrucat esti constient de sex appeal-ul tau si de puterea ta de convingere. Te bucuri, de asemenea, de putere si energie sexuala, ca sa nu mai vorbim de optimism si simtul umorului. Intalnirile romantice nu vor intarzia sa apara si vei face tot posibilul sa maximizezi placerea. Ziele norocoase sunt 7 si 8 iulie.

Citeşte restul zodiilor pe sfatulparintilor.ro