HOROSCOPUL sexual al lunii noiembrie 2013

Iată ce vă rezervă astrele din punct de vedere sexual al lunii noiembrie 2013.

03 nov. 2013, 21:35
HOROSCOPUL sexual al lunii noiembrie 2013

Berbec

Luna noiembrie se anunta pentru Berbeci una plina de iubire si situatii cu conotatie sexuala. Experientele dureroase in amor din ultima vreme vor fi date uitarii si lectiile invatate vor fi folosite in noile relatii de cuplu. Aceata luna este una de cunoastere si angajamente reciproce care vor contribui atat la cresterea intimitatii dintre parteneri, cat si la explorarea unei zone si satisfactii sexuale nebanuite.

CITEŞTE ŞI HOROSCOP noiembrie 2013. Vezi tot ce îţi rezervă astrele

Taur

Daca esti singur, se pare ca luna noiembrie iti aduce marea iubire. Persoanele care formeaza deja un cuplu sunt flexibile si deschise si reusesc sa-si consolideze relatia. Presiunile sexuale din ultima vreme sunt depasite su brio, iar viata amoroasa isi reia cursul firesc cu care ati fost obisnuiti pana nu demult.

Gemeni

Dragostea pluteste in aer in aceasta luna noiembrie. Daca esti singur vei avea mai multe relatii pasagere, intri intr-un joc amoros destul de frivol si ar fi bine sa fii precaut. In cazul persoanelor care formeaza un cuplu, lucrurile se linistesc. Consideri ca te-ai ocupat suficient de propria persoana si iti dedici intreaga atentie partenerului de cuplu. Esti creative si te bucuri alaturi de persoana iubita de momente de intimitate excitante.

Rac

Luna noiembrie aduce pentru Raci oportunitatea de a-si consolida increderea de sine care in ultima vreme le-a cam lipsit. Stapan pe sine te transformi intr-un cuceritor sarmant, iar „victimele” de sex opus iti cad foarte repede in plasa. In cuplu, angajamentul dintre parteneri creste, iar increderea de sine ii transform ape Raci in amanti desavarsiti, care stapanesc arta amorului in toate privintele.

CITEŞTE CONTINUAREA PE SFATULPARINTILOR.RO