Horoscopul sexual al săptămânii 17-23 aprilie

Iata ce va rezerva astrele in saptamana 17-23 aprilie 2017.

RomaniaTV.net
17 apr. 2017, 19:45
Horoscopul sexual al săptămânii 17-23 aprilie

Berbec

Este o perioada propice pentru a comunica idei, proiecte, sentimente. Relatiile, indiferent de natura lor, se imbunatatesc gratie abilitatii de a spune cu claritate ceea ce simti. Este recomandat, insa, sa si asculti ceea ce-ti spun ceilalti.

Taur

O saptamana in care treci de la o extrema la alta. Cand ai multa putere si energie si ai tendinta de a fi manipulator, cand esti epuizat si pasiv si te transformi rapid in victima. Ia o pauza si pune-ti ordine in sentimente pentru a gasi calea de mijloc.

Gemeni

Simti nevoia de mai multa afectiune si faci tot posibilul ca sa petreci cu partenerul de cuplu mai mult timp decat pana acum. Weekend-ul anunta o iesire in doi, fie in alt oras, fie in alta tara. Daca nu esti fericit in relatie, anumite frustrari sau neintelegeri pot accentua tensiunea.

Rac

Dai si primesti iubire, relatia se dezvolta armonios, te simti fantastic. Nu eziti sa iti rasfeti partenerul de cuplu. Pot aparea cateva mici turbulente in cuibusorul de nebunii, la sfarsitul saptamanii, insa le rezolvi cu rabdare si intelegere. Duminica se anunta fierbinte!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO