Horoscopul sexual al săptămânii 17-23 martie

Iată ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros în săptămâna 17-23 martie 2014.

RomaniaTV.net
16 mart. 2014, 19:54
Horoscopul sexual al săptămânii 17-23 martie

Berbec

Vrei sa scapi de anumite obiceiuri si atasamente care nu iti permit sa te bucuri de libertate. Ai o atitudine pozitiva si impartasesti tuturor noua ta viziune despre viata. Toate aceste modificari ale felului tau de a fi iti aduc langa tine persoane placute, vesele, prietenoase. Daca esti singur, este foarte posibil sa intalnesti jumatatea perfecta pentru tine.

Taur

Esti inspirat, dai dovada de imaginatie, iti indrepti atentia spre domenii precum muzica, arta, teatrul. Chiar te bate gandul sa scrii ceva. Aceasta atitudine „proaspata” este si pe placul persoanei iubite, care te vede cu alti ochi, mai ales ca imaginatia se dezvolta si in intimitate.

Gemeni

Esti foarte agitat si impulsiv, nu stii cum sa te comporti si faci anumite greseli care il deranjeaza pe partenerul de cuplu. Te certi din orice, nu esti niciodata multumit cu nimic si chiar ti se pare ca ceilalti te ataca. Totul este, insa, in mintea ta, si ar fi indicat sa fii cateva exercitii care sa te elibereze la nivel mental.

Rac

Dai si primesti. Iubire, dragoste, fericire, bucurie, le impartasesti pe toate cu persoana iubita, iti exprimi afectiunea mai deschis. Esti armonios, pozitiv, iar noua fata atrage in jurul tau persoane pozitive si amonioase. Treci printr-o perioada infloritoare in cuplu.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO