Horoscopul sexual al săptămânii 29 iulie-4 august

Iată ce vă rezervă astrele din punct de vedere amoros, în săptămâna 29 iulie – 4 august 2013.

RomaniaTV.net
28 iul. 2013, 20:01
Horoscopul sexual al săptămânii 29 iulie-4 august

Berbec

Esti inconjurat de persoane de sex opus, iar asta iti place la nebunie. Si tocmai cineva despre care ai fi zis ca nu e genul tau ti se pare foarte potrivit pentru o relatie pe termen lung. Lasa-te purtat de val si vezi unde te duce.

Taur

Duci o lupta cu tine insuti si nu sti ce sa faci. Te simti lipsit de putere si coplesit de toate lucrurile din jurul tau. Ti se pare ca partenerul de cuplu nu are niciun pic de compasiune fata de tine. Pana la finalul saptamanii veti ajunge insa la o solutie de compromis.

Gemeni

Inceputul saptamanii poate insemna si inceputul unei noi relatii amoroase. O persoana pe care o simpatizai pana acum incepe sa-ti faca avansuri, iar acesti lucru nu-ti displace deloc. Spre finalul saptamanii veti avea cateva intalniri in care va veti descoperi si alte laturi ale firii voastre.

Rac

Ti se pare ca relatia actuala are prea multe complicatii pentru a o continua. Insa trebuie sa recunosti ca viata in doi nu este tot timpul lapte si miere. Totul este sa gasesti intotdeauna calea de mijloc. Iar daca nu esti dispus sa faci asta, mai bine nu incurca socotelile celorlalti.

Leu

Ti-e gandul la o relatie trecuta si ti se pare ca nimic nu mai este asa cum a fost atunci. Ar fi bine sa renunti sa mai traiesti in trecut si sa gasesti o noua cale in viata. Nu se stie niciodata ce-ti va aduce viitorul.

Fecioara

Te inscrii la un curs, iar acolo intalnesti o persoana interesanta si simti un potential romantic. Gandul la singuratatea de pana acum te face sa visezi frumos. Si, de ce n-ar fi asa?! Lasa lucrurile sa se intample asa cum sunt menite sa se intample.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro