Horoscopul sexual al săptămânii 4-10 august

Iată ce va rezervă astrele din punct de vedere amoros pentru săptămâna 4-10 august 2014.

03 aug. 2014, 19:47
Horoscopul sexual al săptămânii 4-10 august

Berbec

Traversezi o perioada zbuciumata in cuplu, cu urcusuri si coborasuri. Per total, insa, te bucuri de momente frumoase alaturi de partenerul de viata. Joi si vineri se anunta zile romantice si fierbinti. Reusesti sa comunici mai bine cu persoana iubita. Pui intrebari si primesti raspunsuri sincere.

Citeşte şi Horoscop. Cum vei evolua în carieră în luna august, în funcţie de zodia ta

Taur

Primele zile ale saptamanii sunt „furtunoase”. Nu e neaparat ceva rau, insa fii pregatit! Nu lasa starile de spirit schimbatoare sa-ti influenteze relatia cu partenerul de viata. Sfarsitul de saptamana se anunta linistitor. Petreci momente romantice alaturi de persoana iubita si incerci sa repari greselile facute in timpul saptamanii.

Gemeni

Te simti plin de energie si vitalitate, incerci sa elimini toate sursele de stres din jurul tau si vrei sa te bucuri de viata din plin. Pentru weekend planuiesti o iesire romantica alaturi de partenerul de cuplu. Tii totul la secret si trezesti suspiciuni, dar misterul va spori tensiunea sexuala.

Citeşte şi Horoscop: Cumpenele tale în luna august, în funcţie de zodie

Rac

Primele zile ale saptamanii sunt mai tumultoase. Faci presupuneri gresite, tragi concluzii eronate si te lasi purtat de impuls. Atentie sa nu ranesti persoana iubita cu astfel de comportament. Sfarsitul saptamanii iti aduce clipe de liniste in care incerci sa te regasesti, sa-ti pui in ordine sentimentele si sa-ti schimbi comportamentul. Discuta deschis cu partenerul de viata.

Leu

Ai o intuitie puternica si te folosesti la maximum de ea pentru a ghici dorintele persoanei iubite. Rasfatul este rasplatit pe deplin. Te bucuri de o saptamana vulcanica, in care iti demonstrezi talentul de amant priceput. La sfarsit de saptamana incerci sa iti ajuti prietenii sa-si gaseasca si ei jumatatea.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO