Horoscopul sezonului. Cum jonglează zodiile printre două eclipse și un retrograd, sub puterea năvalnicului Taur

Mercur în retrograd până pe 14 mai, ne va ajuta în acest sens, ghidându-ne să reflectăm, să ne mișcăm încet și să învățăm din trecutul nostru.

21 apr. 2023, 12:48
Horoscopul sezonului. Cum jonglează zodiile printre două eclipse și un retrograd, sub puterea năvalnicului Taur

Sezonul Taur 2023 începe pe 20 aprilie, iar data de începere este situată chiar între puternica Eclipsă Solară de Lună Nouă a Berbecului și Mercur Retrograd. Toată această energie de Eclipsă și Retrogradă va condimenta sezonul pământesc al Taurului, ghidându-ne să ne transformăm, să ne trezim și să ne schimbăm viețile într-o direcție mai înaltă și mai aliniată.

Sezonul Taurului preferă întotdeauna pașii mici, metodici și practici care sunt înrădăcinați în strategii pe termen lung, mai degrabă decât în cele pe termen scurt. Ni se cere să privim în viitor și să ne asigurăm că vom crea o bază solidă pe măsură ce ne îndreptăm spre obiectivele și visele noastre.

Mercur în retrograd până pe 14 mai, ne va ajuta în acest sens, ghidându-ne să reflectăm, să ne mișcăm încet și să învățăm din trecutul nostru.
Sezonul Taur aduce și o Eclipsă de Lună pe 5 mai în zodia Scorpionului. Această Eclipsă deține niște energii puternice și personale care ne vor ghida să mergem înăuntru. Ceva s-ar putea să se încheie sau s-ar putea să fim nevoiți să renunțăm la relațiile, convingerile sau obiceiurile învechite.

Horoscop Neti Sandu mai 2023. Mercur retrograd ne face să luăm Taurul de coarne în următoarea lună

Pe 16 mai, chiar înainte ca sezonul Taurul să se încheie, Jupiter, cea mai mare planetă din sistemul nostru solar, se mută în Taur creând un nou ciclu de energie. Jupiter în Taur este destinat să aducă o expansiune a abundenței și schimbări în industria financiară. Pe 21 mai, Soarele își încheie călătoria în Taur pentru zodia de aer Gemeni.

Să aruncăm o privire acum la horoscopul pentru Sezonul Taur 20 aprilie – 21 mai 2023.

Poti citi atât pentru zodia Soarelui, cât și pentru ascendent:

BERBEC
Sezonul Taur începe chiar în coada eclipsei solare de Lună Nouă a Berbecului. Această eclipsă puternică va fi un moment de renaștere pentru tine și este probabil ca noi oportunități vor apărea în calea ta. Pe măsură ce sezonul tău se termină și energiile Eclipsei de Soare încep să se integreze în ființa ta, este posibil să fii nevoit să-ți îndrepți atenția către sănătatea și bunăstarea ta. Asigura-te că iti asculti corpul și nu arzi lumânarea la ambele capete. Corpul tău va vorbi dacă ceva nu este aliniat în viața ta.

Pe măsură ce te apropii de Eclipsa de Lună Plină din Scorpion din 5 mai 2023, problemele financiare pot fi luate în considerare. Acesta este un moment bun pentru a iti pune în ordine finanțele, mai ales în ceea ce privesc investițiile sau datorii. Energia acestei Eclipse de Lună de Lună Plină s-ar putea simți destul de intensă și, în timp ce problemele de bani pot fi pe masă, este posibil să simți doar o mulțime de emoții vrând să iasă la suprafață. Dacă acest lucru rezonează, asigura-te că iti faci timp pentru a săpa adânc și a descoperi ceea ce te deranjează cu adevărat. Există potențialul pentru unele descoperiri și momente de constientizare aici dacă ești dispus să faci treaba.

Horoscop Cristina Demetrescu. Mercur retrograd, mare atenţie la bani, la zona ORL, glanda tiroidă şi la accidente.

Mercur va fi, de asemenea, retrograd în timpul sezonului Taur din 21 aprilie până în 14/15 mai. Mercur poate crea un efect de încetinire, dar este un moment excelent pentru a continua să lucrezi la toate acele proiecte pe care le-ai început, dar nu le-ai terminat încă. Jupiter, planeta expansiunii și a abundenței, va fi de partea ta și cu asta, ajutând să-ți extinzi viziunea și să aduci oportunități în calea ta, dar până la sfârșitul sezonului Taur, pe 16 mai, Jupiter va intra în Taur și această energie abundentă va disparea. Profită la maximum de timpul lui Jupiter în Berbec cât poți!

Taur
La mulți ani, dragă Taur! Este un sezon mare și aglomerat pentru tine, dar Soarele este în colțul tău, permițându-ți să strălucești! Sezonul tău începe la capătul eclipsei solare din Berbec, care s-ar putea să-ți fi adus câteva informații surprinzătoare sau noi revelații. Eclipsele tind să aducă evenimente sortite care ne împing mai departe pe calea sufletului nostru. Sunt ca salturile cuantice într-o nouă stare de conștiință. Gândește-te la cea mai înaltă viziune pentru tine și apoi acționează din acel loc, indiferent de ceea ce ți-a venit. Este posibil să simți o anumită intensitate în timp ce te îndrepti spre Eclipsa de Lună din 5 mai. Aceasta este o eclipsă puțin mai provocatoare și ar putea pune capăt unui lucru cu care ai lucrat în ultimele 18 luni sau cam asa ceva.

Această eclipsă de Lună ar putea declanșa, de asemenea, probleme de relație, îndrumându-te să te concentrezi asupra conexiunilor cu ceilalți sau, alternativ, poti găsi pe cineva care se sprijină pe tine. Doar fii clar cu limitele tale și totul va fi bine. Mercur va fi retrograd pentru cea mai mare parte a sezonului și în semnul tău, ceea ce înseamnă că vei simți puternic efectele. Mercur retrograd în zodia ta poate crea o oarecare tulburare mentală și te poate face să reflecti sau să te gândești la trecut. Nu poți schimba trecutul, dar s-ar putea să mai înveți ceva din el.

Pe 16 mai, Jupiter, planeta expansiunii, abundenței și a căptușelii de argint se mută în zodia ta, permițându-ți să culegi beneficiile energiei sale norocoase! A avea Jupiter în zodia ta îți poate extinde viața în moduri noi și interesante. De asemenea, te poate ajuta să te concentrezi asupra celor mari schimbari, permițându-ti să vezi lucrurile dintr-o perspectivă mai pamanteasca. În timp ce energia lui Jupiter este considerată un semn pozitiv, este întotdeauna o idee bună să fii atent in a te răsfăța sau să faci ceva în exces atunci când îți vizitează zodia. Bucura-te de sezonul zilei de naștere și asigura-te că iti faci timp pentru a sărbători!

Gemeni
După căldura de foc a Sezonului Berbec, Sezonul Taurului aduce un ritm mai lent. Mercur, planeta ta conducătoare, va sta retrograd la începutul sezonului pe 21 aprilie, îndrumându-te să iti aduni gândurile și poate să te gândesti la călătoria pe care ai parcurs-o. Acest spațiu reflectorizant ar trebui să fie o schimbare binevenită a ritmului rapid din ultimele săptămâni, așa că asigura-te că iti clarificai gândurile și anxietățile pe care nu mai trebuie să le ții. Eclipsa de Lună Scorpion din 5 mai te poate determina să reevaluezi modul în care alegi să iti petreceți timpul și sa-l dedici proiectelor cărora doresti sa le duci la bun sfarsit.

Aceasta a fost o temă în curs de desfășurare de ceva timp, dar această Eclipsă indică un punct de cotitură sau poate un punct de tranziție în care poți acționa asupra a ceea ce îți striga sufletul. Deoarece aceasta este o eclipsă de Lună de Lună Plină, poate fi necesar să renunți la un proiect sau două. S-ar putea, de asemenea, ca un proiect la care lucrezi de ceva timp să se încheie firesc, permițându-ti să treci la altceva. Sănătatea ta poate fi, de asemenea, importanta de luat in considerate pe măsură ce Soarele se mută în Taur. Acesta ar fi un moment minunat pentru a face un control și a avea grijă de orice simptome sâcâitoare.

Energia sezonului te ajută, de asemenea, să te răsplătesti pentru toată munca depusă! Ia o pauză, rezerva o zi spa și opreste-ti dispozitivele. Fa ceea ce ti se pare cel mai relaxant și indulgent. In sezonul Taur este totul despre plăcere, dar calea plăcerii poate duce rapid la exces de răsfăț sau la prioritizarea câștigurilor pe termen scurt față de câștigurile pe termen lung. Ai o minte ascuțită, dar ține cont de asta în timp ce parcurgi sezonul, mai ales când vine vorba de a te concentra asupra priorităților tale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.