HOROSCOPUL SUFLETULUI: Mantra care-ți va aduce împlinirea în noiembrie

Această lună este un moment puternic pentru ca noi să creștem și să ieșim din carapace cu putere și înțelepciune.

09 nov. 2021, 07:01
HOROSCOPUL SUFLETULUI: Mantra care-ți va aduce împlinirea în noiembrie

HOROSCOPUL SUFLETULUI:

Suntem încurajați să privim în interior prin auto-reflecție pentru a pătrunde în subconștientul nostru. Ni se permite să facem o pauză și să identificăm modul în care ne reținem în propriile noastre vieți. Abia după, vom putea face pași activi către vindecare și  adeveni ceea ce trebuie să fim în această viață

Luna noiembrie este o lună intensă, ideală pentru schimbare și transformare radicală. Schimbarea poate fi tulburătoare, dar este necesară pentru creștere. Au existat multe tulburări societale, violență și provocări care au ieșit la suprafață pentru ca lumea să le facă față în 2021. Putem schimba doar lucrurile pe care le putem vedea și despre asta este vorba în acest sezon Scorpion. Transformarea provocărilor în triumf este posibilă în această perioadă.

Horoscop Sărbători 2021 cu Cristina Demetrescu. Se ciocnesc Casa banilor şi cea a sentimentelor, iese cu foc de artificii de Crăciun şi Anul Nou
HOROSCOPUL SUFLETULUI Mantrele sunt o modalitate puternică de a stimula spiritul, de a-ți menține motivația ridicată și sunt cel mai bine folosite zilnic. Încorporează-ți mantrele de mai jos în ritualurile tale zilnice de afirmare.

Zodia Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Îmbrățișează-ți intensitatea și intuiția ascuțită. Ascultă-te pe tine și nu vei fi dus în rătăcire. Permite-ți să primești ceea ce îți dorești cel mai mult.

Deși poate fi benefic să simțim că trăim mereu într-o stare de haos sau conflict, deoarece ne permite să ne delectăm cu emoțiile noastre profunde, chiar și bucurându-ne de sentimentul de melancolie sau morozitate, este, de asemenea, sigur să ne depărtăm de plasa de siguranță. de a crede că nu va merge. Aceasta este munca ta pentru luna aceasta.

HOROSCOPUL SUFLETULUI Zodia Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Strălucirea ta este de neegalat. Ia-ți viziunile și transformă-le în realitate. Meriți asta și multe altele. Ca semn de foc, nu, toată lumea ar ghici că ceea ce te chinuie cel mai mult este sentimentul tău de meritare și demnitate, dar asta pentru că îl ascunzi bine, cel puțin celor care văd doar ce vrei tu să facă.

Horoscop BANI si SUCCES 8-14 noiembrie 2021. Oportunitati pentru multe zodii, martea nu sunt trei ceasuri rele pentru toti
Deschide-te pentru a primi în această lună ce este mai bun, pentru că binecuvântările vor curge repede. Oprește-te să te întrebi „De ce eu?” și începe să crezi că tot ceea ce vine spre tine este destinat ție.

Zodia Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Pe măsură ce identitatea ta se schimbă, și relațiile tale se vor schimba. Să știi că cei care se aliniază cu tine sunt meniți să rămână. Viața nu va merge conform planului tău, dar asta nu înseamnă că nu face parte din planul divin. Luna care urmează te va provoca mai mult decât majoritatea, dar așa crești.

Este în regulă să te simți speriat sau nesigur, dar asta nu înseamnă că trebuie să te împiedice să îți trăiești viața care ți-a fost destinată, indiferent dacă ai planificat-o sau nu.

HOROSCOPUL SUFLETULUI Zodia Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Individualitatea ta unică este menită să fie împărtășită lumii. Nu te abține. Lumea este a ta. Toate acele vise pe care le-ai avut pentru viitorul tău sunt pe cale să te răsplătească. Toate acele sentimente pe care nu le-ai putea explica sunt pe cale să devină reale și ești pe cale să vezi de ce toate acele lucruri nu au funcționat niciodată înainte. Dar cu darurile grozave vin și responsabilități mari, așa că deschide-ți inima.

Zodia Pești (19 februarie – 20 martie)
Este în regulă să ai limite. Poți să-i lași pe alții să intre în viața ta, fără a-ți sacrifica spiritul intuitiv. Ai încredere în propria ta vindecare. Pentru ca lucrurile să fie diferite în perioada următoare, trebuie să ai încredere că te-ai vindecat și ai crescut atât cât știi că ai făcut-o. Aceasta este partea în care nu mai porți trecutul cu tine. Dar pentru a elibera gândirea despre ce-ar fi înfricoșător din viață, trebuie să ai încredere în vindecarea ta. Deși nu există fericire pentru totdeauna, există fericire, așa că lasă-te să crezi că lucrurile pot fi de fapt diferite și vor fi.

Zodia Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Ești un individ puternic. Pentru ca ceilalți să accepte asta, mai întâi trebuie să accepți asta despre tine. Ai încredere că vei fi ghidat către tot ce este legat de divin. Nu fi propriul tău dușman. Ești adesea inspirat și pasionat de lucrurile care contează cel mai mult pentru tine, dar te grăbești, chiar și atunci când știi că nu ar trebui.

Pentru a putea lua deciziile cu care sufletele noastre sunt în pace, ne cere să le luăm la momentul divin, nu al nostru. Luna aceasta, ai mai multă încredere.

Zodia Taur (21 aprilie – 21 mai)
Ești o ființă creativă care poate lumina calea prin întuneric. Răspândește frumusețea, bucuria și dragostea despre care știi că sunt adevărate. Eliberează credința că fericirea poate arăta doar într-un fel. Acum este momentul libertății pentru tine.

Alege să fii mulțumit în viață chiar dacă nu este așa de rău și renunță la acea vibrație încăpățânată, deoarece uneori asta chiar funcționează împotriva ta, mai ales dacă încă te ții de lucruri din viața ta despre care crezi că ar trebui să-ți aducă fericire, dar nu o fac. Lasă fericirea să te inunde.

Zodia Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Ridică-te și spune-ți adevărul. Când te reții, îți diminuează identitatea. Este sigur pentru tine să fii pe deplin tu însuți. Luna aceasta este una mare pentru tine și asta înseamnă că este și timpul să fii cine ești cu adevărat și nu cine ți-a spus lumea sau chiar te-a învățat să fii. Luna aceasta este timpul să fii tu.

Să fii vulnerabil, real, sincer și să eliberezi totul. Nu poți spune că vrei ceva, apoi să fii surprins că nu te poate ajunge prin pereții pe care i-ai ridicat. Poate că adevărul doare, dar poate fi și exact ceea ce ai nevoie pentru a ajunge acolo unde ești menit să fii.

Zodia Rac (22 iunie – 21 iulie)
Tu nu ești cariera ta. Muncește pentru a trăi, nu trăi pentru a lucra. Intră cu inima în scopul tău de viață. Alege să îți permiți să creezi casa și familia care îți hrănesc sufletul.

Nu este vorba doar de stabilire sau de căsătorie, ci de mult mai mult. Ascultă ceea ce cheamă ființa ta interioară la lumină, astfel încât să te conectezi atât de intens cu propriul sine, încât să nu atragi pe nimeni, cu excepția celor care sunt menționați să meargă pe această cale alături de tine, potrivit Ce spun astrele.

Zodia Leu (22 iulie – 22 august)
Alții s-ar putea să nu împărtășească convingerile tale. Ridică-te, fii ferm și împărtășește-le. Îi poate ajuta pe alții. Deși nu ești străin de lumina reflectoarelor, există o diferență între a străluci pentru a atrage atenția celor pe care crezi că ar trebui să îi atragi și doar a fi cel în care ai încredere că ești capabil să aprinzi flăcările celor care trebuie.

Luna aceasta pentru tine este despre încredere și îngăduire, și nu vei face excepție. Ești pregătit pentru asta, mai mult decât atât, te-ai născut pentru următorul capitol.

Zodia Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Aceasta este șansa ta. Pentru a primi ceea ce meriți, pur și simplu treci peste disconfort și cere. Te afli acum într-o stare constantă de vindecare și de a deveni mai bun.

Aceasta este o lună importantă pentru tine, pentru că renunți la ideea ca există o destinație la care trebuie sa ajungi. În timp ce te-ai ținut de aceste idei sau credințe că fericirea sau încrederea, chiar și vindecarea sau împlinirea vor fi atinse odată ce ai atins un anumit lucru sau un anumit nivel al vieții tale, acum renunți la toate acestea și începi o nouă viață.

Zodia Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)
Strălucește ca diamantul care ești. Oferă doar energia pe care o primești în schimb. Ai încredere în viață pentru a dezvălui ceea ce este menit pentru tine și pentru a elimina ceea ce nu este.

În trecut, te-ai grăbit să creezi sfârșituri, începuturi și să dai un sens călătoriei, dar acum, în luna aceasta, te simți mai încrezător în propriul tău sine, ceea ce permite ca asta să se reverse în viața ta. Crede că ceea ce este mai bun este cu adevărat să vină în viața ta.