Horoscopul țigănesc pentru luna martie 2023 pentru fiecare zodie. Care nativi vor avea noroc de bani și dragoste

Horoscopul țigănesc vine cu o serie de surprize plăcute pentru nativi în prima lună de primăvară a acestui an.

28 feb. 2023, 10:46
Horoscopul țigănesc pentru luna martie 2023 pentru fiecare zodie. Care nativi vor avea noroc de bani și dragoste
Horoscopul țigănesc pentru luna martie

Martie, luna iubirii, va oferi lecții de viață pentru mulți dintre nativi. Unii își vor consolida relațiile, iar alții vor schimba locul de muncă. Horoscopul țigănesc, mai puțin cunoscut de lume, este un horoscop străvechi care se bazează pe 12 semne zodiacale care corespund unei anumite perioade de naștere.

Toate semnele zodiacale trebuie să se bucure de prima lună de primăvară, însă patru dintre acestea vor avea mult succes și vor câștiga foarte mulți bani.

Horoscopul țigănesc martie 2023

Pumnalul – Berbec 

Nativii Pumnal se vor axa foarte mult pe studiu în această perioadă și vor acumula cunoștințe care îi vor ajuta în ascensiunea profesională. Relația cu superiorii de la locul de muncă devine din ce în ce mai bună, iar asta le va oferi oportunitatea de a fi implicați în noi proiecte importante.

Luna aceasta, cariera este cea mai importantă pentru ei, iar eforturile își vor arătat rapid roadele. situația financiară se va îmbunătăți semnificativ.

Totdată, e o perioadă în care se pot reconecta cu ei pentru a vindeca o traumă emoțională, o deziluzie sentimentală sau chiar pentru a ierta o persoană care i-a dezamăgit în trecut.

Citește și: Horoscopul lunii martie. Zodia căreia i se schimbă viața în această lună

Coroana – Taur

În sfârșit vor reuși să uite de griji și să se bucure de prezent. Gândurile negative dispar, au mai multă poftă de viață, de lucruri noi și oameni care îi vor ajuta să evolueze, atât emoțional, cât și profesional. A venit timpul să iasă din zona de confort.

În perioada următoare vor fi destul de aglomerați, primind foarte multe sarcini, însă sfârșitul lunii va fi ceva mai relaxat. Proiectele perosnale le vor aduce foarte mulți bani în conturi.

Șansele de a cunoaște pe cineva important prin intermediul prietenilor sau în mediul online sunt destul de mari. Cei care sunt deja într-o relație vor fi mai romantici, mai sensibili și mai darnici să petreacă timp cu persoana de lângă ei.

Sfeșnicul – Gemeni

Cei născuți sub acest semn zodiacal se bucură de energie și vitalitate, dar au tendința de a se suprasolicita. Nativii trebuie să fie atenți la stilul lor de viață, la alimentație și odihnă și să facă îmbunătățirile de care au nevoie. Chiar dacă simt că trec printr-o perioadă extrem de grea, cu puțină responsabilitate vor ajunge la liman. Nu trebuie să își facă griji pe plan financiar, pentru că lucrurile vor sta bine în această direcție, și li se recomandă să se axeze pe viața personală.

Cei care sunt într-o relație amoroasă se vor bucura de momente frumoase în luna martie și au șansa de a vorbi serios despre viitor și de a-și face planuri pe termen lung. Cei snguri ar putea fi atrași de o persoanî cu funcție, cu autoritate sau chiar de un șef de la locul de muncă.

Roata – Rac

Nativii zodiei Roata din horoscopul țigănesc vor avea o stare destul de nestatornică în următoarele săptămâni. Perioadele în care vei deborda de farmec și romantism vor alterna cu zile mai complicate, în care discuțiile cu partenerul vor fi în impas. Ai grijă să nu lași pe nimeni să încerce să te depăteze de visele tale: întotdeauna e un moment bun să faci ceea ce îți dorești cu adevărat. Luna aceasta vei fi puțin mai lacom.

Nu este exclus ca mare parte dintre cei născuți în zodia Rac să-și crească veniturile luna aceasta ca urmare a unor recunoașteri profesionale. De asemenea, alți nativi pot scoate bani din imaginea lor, în urma expunerii unor talente. Resursele partenerului de viață pot fi sprijin pentru nativi, iar alții se pot baza pe economiile lor.

Cei născuți în zodia Roata au parte de o perioadă mult mai liniștită în plan sentimental față de ceea ce au trăit până acum. Totuși, există și mici atenționări. În cuplu lucrurile merg bine, partenerii se reapropie, dar un secret, o infidelitate poate zgudui către finele lunii acest ambient. Cei singuri au ocazia să se desprindă de trecut, să vindece o traumă emoțională lăsată de un fost partener, însă au și tendința de a se implica într-o relație ascunsă, secretă.

Citește și: Horoscopul mamelor. Mihai Voropchievici dezvăluie care este zodia cea mai protectivă

Steaua – Leu

Au avut de depășit o perioadă foarte tensionată în plan relațional, însă de luna aceasta totul se va îmbunătăți, în special comunicarea cu partenerul de cuplu și viața intimă. Se pot lămuri toate neînțelegerile avute și se pot stabili noi reguli în cuplu. Cei singuri pot cuceri mai ușor și pot fi mai atrași de aventuri pe care le vor trăi cu multă pasiune. Stați ceva mai prost cu nervii în martie și nu mai aveți răbdare să așteptați ca oamenii din jur să facă lucrurile pe care le doriți de la ei.

Luna martie vine cu momente de conștientizare importante pentru cei născuți în zodia stea. Nativii au ocazia să se debaraseze de anumite rutine greșite, de anumite frici care le inhibă evoluția, chiar de anumite tipare de comportament care până acum le-au adus doar defavoruri. Este o perioadă bună de regenerare și reorganizare a stilului de viață.

În ceea ce privește sectorul financiar, cei născuți în zodia Stea nu se bucură de multă susținere, mai ales dacă au de plătit datoriiLuna martie vine cu momente de conștientizare importante pentru cei născuți în zodia stea.

Nativii au ocazia să se debaraseze de anumite rutine greșite, de anumite frici care le inhibă evoluția, chiar de anumite tipare de comportament care până acum le-au adus doar defavoruri. Este o perioadă bună de regenerare și reorganizare a stilului de viață.În ceea ce privește sectorul financiar, cei născuți în zodia stea nu se bucură de multă susținere, mai ales dacă au de plătit datorii.

Clopotul – Fecioară

Cei născuți sub semnul acestei zodii din horoscopul țigănesc se bucură de o lună foarte bună în plan relațional. Nativii au ocazia să clarifice neînțelegeri din trecut, inclusiv cu un fost partener, au ocazia să se împace dacă au fost despărțiți. Se pot purta discuții despre viitor, despre căsătorie, iar viața intimă se înflăcărează. Cei singuri pot începe noi relații, însă există riscul să dezvolte o pasiune obsesivă pentru cineva către finele lunii și ar trebui evitat contextul.

Au multă energie în atingerea obicetivelor propuse și cresc șansele de afirmare grație curajului profesional de care dau dovadă. Către finele lunii sunt posibile tensiuni cu colaboratorii, cu cei cu care lucrează și nu este exclus ca deciziile nativilor să fie radicale, mai ales dacă simt de ceva vreme să facă o schimbare în carieră.

Moneda – Balanță

Nativii au șansa să-și dezvolte viziuni comune de viitor cu partenerul de viață, să clădească principii solide pe baza cărora relația să funcționeze și să-și contureze idealuri înalte alături de perechea de viață. Jumătatea a doua a lunii amplifică aceste aspecte și ajută la îmbunătățirea considerabilă a relațiilor.

Pentru cei singuri, aspectele sunt, ed asemenea, promițătoare și dacă luna trecută nu au reușit să lege noi relații, acum au toate șansele. Nativii sunt atrași de persoane cu care împărtășesc convingeri și credințe comune, cu care au, practic, ce discuta, dar la un nivel superior.

Nativii au parte de noi oportunități profesionale, noi atribuții care contribuie la dezvoltarea lor, poate chiar o nouă direcție profesională, iar cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja acum.

Cuțitul – Scorpion

Pasiunea va fi la cote înalte, aspect care va intensifica relațiile de lungă durată în care monotonia s-a instalat, dar va înfierbânta și nativii singuri. Cutit se bucură de magnetism, putere de seducție, sensibilitate și romantism. Practic, dețin toate ingredientele pentru a-și îmbunătăți viața sentimentală, fie că asta presupune consolidarea poveștii de dragoste actuale, fie că presupune o nouă relațiede lungă durată, pentru cei singuri. În prima jumătate a lunii, cei născuți în zodia Cutit sunt creativi și se afirmă cu încredere în domenii artistice.

Este o perioadă foarte bună să se pună în lumină mai mult în domeniul profesional în care activează.Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Cutit s-ar putea să cheltuie mai mult decât se așteptau pentru casă și familie. Cei care așteptau un credit imobiliar acum pot primi aprobarea, și de preferat ar fi să se pună la zi cu datoriile, taxele, impozitele în această perioadă.

Toporul – Săgetător

Nativii se bucură luna aceasta de tranzite remarcabile care prevestesc o reenergizare a vieții sentimentale. Comunicarea cu familia se va face mai ușor, însă către finele lunii s-ar putea ca nativii să aibă parte de conflicte dacă nu vor sta mai mult pe acasă. Contextele tensionate care s-au conturat luna trecută în plan profesional se dizolvă și mulți dintre cei născuți în zodia topor pot răsufla ușurați.

Nativii pot lega noi relații profesionale, pot încheia contracte avantajoase. Posibil ca unii nativi să se orienteze către afaceri personale, iar cei care deja le au să aibă parte de idei și soluții noi pentru a le scoate la rampă și a le conduce către succes.

Banii nu sunt o problemă actuală pentru cei născuți în zodia topor, și pot veni în urma unor asocieri, colaborări, în urma negocierilor avantajoase ale unor contracte. Depinde de la caz la caz cu ce se ocupă fiecare nativ, dar în principiu cei care au comisioane de încasat sunt favorizați.

Potcoava – Capricorn

Sectorul financiar este foarte bine aspectat luna aceasta și dacă nativii din zodia potcoava au mai avut unele nemulțumiri șuna trecută, acum au șansa să aducă totul pe drumul cel bun. Sunt șanse de creștere a veniturilor fie în urma unei angajări, a schimbării locului de muncă, a unor sarcini extra pe care și le asumă.

Nativii vor începe să petreacă din ce în ce mai mult timp la muncă, vor fi mai agitați să rezolve sarcinile în timp util, să-și eficientizeze activitatea. Potcoava care-și caută un loc de muncă se pot angaja acum.

Finalul lunii îi poate găsi într-o fază mai melancolică, în care problemele mai vechi de familie sau traumele din copilărie pot să-și spună cuvântul. Cei născuți în zodia potcoava se remarcă în mare parte din luna martie printr-o comunicare excepțională care-i ajută să-și exprime sentimentele cu ușurință. Sunt mai visători, mai romantici și mai sensibili. Chiar și în cuplurile unde au fost probleme până acum, acestea se pot rezolva prin dialog.

Cupa – Vărsător

Nativii vor avea curaj să flirteze, vor fi dornici să cucerească și să înceapă noi relații. Aspectele sunt favorabile și vieții de cuplu, unde se pot discuta și rezolva neînțelegeri mai vechi. Pe de altă parte, se pot stabili reguli legate de bani, de cheltuieli, iar pofta de a petrece timp în compania perechii de viață crește. Activitățile comune sunt liant în această perioadă.

Totodată, spre finele lunii există și riscul unor pierderi, de aceea ar fi de preferat să se evite speculațiile financiare și excesele, mofturile, distracțiile. Pentru mulți din zodie, luna martie vine și cu noi surse de venituri, poate chiar cu posibilitatea de a-și monetiza un talent. Către finele lunii, negocierile sunt foarte bine aspectate și ar putea discuta chiar despre condițiile salariale.

Deocamdată nu se întrevăd probleme de sănătate, însă cei născuți în zodia cupa se pot preocupa de vindecarea unei răni emoționale din trecut, a unei amărăciuni care îi apasă, contextul astrologic fiindu-le oportun.

Capela – Pești

Nativii acestei zodii risca să devină vulnerabili emoțional, motiv pentru care pot da naștere mai ușor unor conflicte cu cei dragi.

Șansele ca nativii să-și îmbunătățească relația cu partenerul de viață sunt foarte mari, mai ales dacă vor avorda dialogul deschis. Cei singuri au mai multă nevoie de cineva alături și sunt mai dispuși să se lase descoperiți, să se apropie de cineva, însă există și posibilitatea să trăiască experiențe pasionale, aventuri și cam atât.

Posibil să fie atrași de noi domenii de activitate sau de ideea de a învăța ceva nou ce-i poate propulsa în carieră. Unii nativi pot analiza varianta dezvoltării unui talent personal. Cei născuți în zodia capela au ocazia către finele lunii să-și recapete încrederea în sine, stima de sine, un minus major al ultimei perioade din viața lor care le-a adus multe stări de interiorizare. Totodată, sectorul sănătății se mai detensioneză, iar planetele care rămân acolo fac aspecte mai bune, ceea ce înseamnă o mai mare posibilitate de vindecare a unor afecțiuni mai vechi. Problema va fi starea emoțională, care va necesita atenție și vindecare, iar vindecarea vine prin conștientizarea traumelor din trecut, pentru unii chiar din copilărie, prin conștientizarea unor probleme legate de familie sau de ideea de cămin în sine.