Horoscopul ţigănesc pentru luna noiembrie

Horoscopul țigănesc este împărțit în 12 semne, care sunt asociate fiecărui nativ în funcție de data nașterii și sunt reprezentate de obiecte cotidiene. În luna noiembrie, înarmați-vă cu răbadre pentru a trece peste obstacolele ce urmează să vină. Citiți următorul articol pentru a afla ce vă rezervă această lună!

RomaniaTV.net
21 oct. 2020, 12:05
Horoscopul ţigănesc pentru luna noiembrie

Cupa (21 ianuarie – 19 februarie)

Noile începuturi nu pornesc de la sine, ci au nevoie de muncă și perseverență. Acum este timpul să începeți să aveți încredere în dumneavoastră. Dacă vă lipsește motivația, apelați la cineva apropiat ce vă poate îndruma.

Capela (20 februarie – 20 martie)

Prietenii și petrecerile sunt grozave, însă doar pentru o vreme. Este timpul să vă stabiliți un nou set de obiective. Toate lucrurile bune nu trebuie să se termine, dar, aveți nevoie de mai multă moderație. S-ar putea ivi o oportunitate de lucru pe care ar trebui să o luați în serios.

Pumnalul (21 martie – 20 aprilie)

Ajuns până aici, este timpul să stați liniștită și să permiteți lucrurilor să-și găsească propria cale. Există și alte modalități de a rezolva lucrurile. Amintiți-vă, nu sunteți responsabilă pentru cuvintele sau acțiunile altora, aveți grijă mai întâi de angajamentele dumneavoastră.

Citeste articolul complet pe horoscop yve.ro