Horoscopul toamnei: Ce îţi pregătesc astrele pentru acest sezon

HOROSCOP: Nativa din Fecioară se va confrunta cu probleme sentimentale în această perioadă, însă va reuşi să ia cea mai bună decizie pentru ea.

15 sept. 2015, 08:05
Horoscopul toamnei: Ce îţi pregătesc astrele pentru acest sezon

FECIOARĂ

Vei întâmpina multe probleme de ordin sentimental în această perioadă şi vei simţi destul de des că nu mai ai putere să lupţi pentru relaţia ta. Nu trebuie să dramatizezi şi nici să te victimizezi, nimeni nu este perfect şi trebuie să înveţi să nu fugi de greutăţile vieţii, ci să le înfrunţi. Dacă tu şi iubitul tău formaţi o echipă, cu siguranţă veţi reuşi să treceţi peste orice. 

Traversezi o perioadă bună pe plan financiar, însă nu trebuie să te mulţumeşti cu atât. Se pot întâmpla multe, iar tu trebuie să fii pregătită pentru orice. Înconjoară-te de oameni de calitate, ei te vor ajuta să creşti cum nici nu sperai. Viitorul sună bine pentru tine!
 
Stresul de la locul de muncă te va face să ai mari dureri de cap în această perioadă, situaţie care ar putea să se transforme într-o adevărată problemă medicală. Încearcă pe cât posibil să nu pui totul la suflet şi nici să fii tu singura care luptă pentru ca lucrurile să meargă bine la compania unde lucrezi!
 
BALANŢĂ
 
Nu eşti mulţumită de viaţa ta sentimentală, iar acest lucru va fi din ce în ce mai evident chiar şi pentru cei din jur. Eşti mai puţin sociabilă, însă singurătatea nu îţi face deloc bine. Încearcă să treci peste greutăţile vieţii cu zâmbetul pe buze şi să găseşti o latură bună în orice ţi se întâmplă.
 
E posibil ca în această toamnă să scapi de unele obligaţii financiare, însă te aşteptai la asta. Eşti foarte organizată, iar acest lucru te va ajuta să scapi mai repede de datoriile către stat pe care le ai. Cel mai probabil este vorba de o rată la un imobil ori la un autoturism, şi poţi răsufla în sfârşit uşurată.
 
Eşti din ce în ce mai responsabilă, iar acest lucru va fi remarcată de toată lumea în aceste câteva luni. Chiar dacă nu te confrunţi cu probleme de sănătate, alegi să mergi periodic la doctor preventiv. Uneori chiar ridici semne de întrebare pentru preocuparea ta pentru cei din familie.
 
SCORPION
 
Va fi o perioadă destul de complicată pentru tine, însă vei reuşi să găseşti soluţii pentru orice într-un final. Este foarte important să nu te laşi doborâtă de greşelile pe care le-ai făcut, ci să înveţi din ele şi să nu le mai repeţi. Nu pierde timpul cu regrete, acestea nu vor însemna nimic pentru cei pe care i-ai rănit.
 
Nu se anunţă veşti prea bune pentru tine în această perioadă, însă nu trebuie să intri în panică. Toate cheltuielile neprevăzute îşi vor găsi rezolvarea datorită familiei tale. Încearcă să faci unele economii pentru a putea restitui cât mai repede banii împrumutaţi.
 
Nu începi în prea mare forţă această lună, însă te refaci şi nu trebuie să te îngrijorezi din această cauză. Lasă timpul să treacă, doar el le poate rezolva pe toate, cel puţin aparent. Dedică-ţi weekend-urile celor dragi şi sănătăţii tale!
 
SĂGETĂTOR
 
Apele se liniştesc în această perioadă pe plan sentimental, însă nu trebuie să te mulţumeşti doar cu atât. Încearcă să obţii tot ce îţi doreşti şi nu face compromisuri doar pentru a-i mulţumi pe alţii. Ai şansa de a-l schimba în bine pe omul de lângă tine, acesta fiind mai dispus ca oricând să îţi ofere tot ce ai nevoie.
 
E posibil ca în această perioadă să ai şansa de a fi avansată, însă asta depinde doar de tine. Nimic nu îţi stă în cale, dar trebuie să fii foarte atentă la oportunităţile care îţi ies în cale. Dacă acest lucru se întâmplă, situaţia ta financiară se va bucura de o adevărată explozie.
 
Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, ba chiar unele mai vechi îşi vor găsi rezolvarea. Este important să ştii când trebuie să te opreşti şi să iei pauze atunci când oboseala îşi spune cuvântul. Totul ţine doar de tine!
 
CAPRICORN
 
Relaţia ta amoroasă devine din ce în ce mai sudată în această perioadă şi nimeni nu se poate pune în calea fericirii tale. Te înţelegi de minune cu partenerul de viaţă şi împreună formaţi o echipă de neînvins. Încearcă să nu flirtezi cu nimeni chiar dacă ţi-ai făcut recent un iubit şi nu îţi pune singură în pericol liniştea de care te bucuri în acest moment.
 
E posibil să începi această toamnă cu gândul de a face tot mai multe economii şi de a recupera banii cheltuiţi în vacanţe. Ai grijă însă să nu exagerezi şi să nu le creezi celor din jur impresia că eşti un om dificil. Renunţă la unele pasiuni, însă nu spune nu oricărei ocazii de distracţie!
 
Orice mică problemă pe care o vei întâmpina în această perioadă ar trebui tratată cu mai multă grijă. Nu amâna consultaţiile medicale şi tratează-te dacă este cazul exact aşa cum îţi recomandă medicul. Ascultă de sfatul celor care te iubesc.
 
SĂGETĂTOR
 
Vei întâmpina destule probleme pe plan amoros în aceste câteva luni şi din păcate nu există o rezolvare rapidă. Trebuie să ai răbdare şi să ai încredere că la un moment dat vei ajunge să râzi de situaţia în care ai fost. Chiar dacă acum pare totul tragic, pe parcurs vei realiza că nu merită să te consumi atât. 
 
Situaţia ta financiară nu va suferi prea mari modificări în această toamnă, de aceea e posibil nici să nu le simţi. Dacă până acum te-ai lovit de faptul că nu ştii să îţi organziezi prea bine resursele, de acum o persoană de încredere se va ocupa de asta!
 
Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă şi cel mai probabil vei fi plină de energie pe parcursul acestor trei luni. Chiar dacă mai ai şi momente de stres maxim, ai grijă să îţi distribui echilibrat sarcinile pentru a putea să le tratezi cum se cuvine!
 
Citeşte mai mult pe eva.ro