Horoscopul toamnei, cu Mihai Voropchievici: Cine numără banii, cine este depăşit de chetulieli

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul financiar pentru această toamnă, la Adevăruri Ascunse. Numerologul susține că mai multe zodii au parte de surprize mari, în plan financiar.

RomaniaTV.net
16 aug. 2020, 17:10
Horoscopul toamnei, cu Mihai Voropchievici: Cine numără banii, cine este depăşit de chetulieli

Berbec – au șansa să primească bani ușor. Posibilitatea de a câștiga mai mult ca de obicei, de unde se așteaptă mai puțin. Au bonusuri, cadouri, chiar și moșteniri.

Taur– cheltuiește bani ușor pentru a-și face o plăcere personală. O vacanță sau o călătorie. Le va fi greu să aibă o abordare clară asupra banilor. Oricât ești de econom, toamna te va da peste cap.

Gemeni – pot să intre în încurcături financiare. Fac cheltuili peste ceea ce au prevăzut în buget. Octombrie, puși la probă de încercare. Tendința de a cheltui pe orice, nu e un lucru bun. 

Horoscop Mihai Voropchievici 17 – 23 august 2020. Zodia care are parte de schimbări uriaşe. Cine este bincuvântat. Previziunile runelor

Rac – are neșansa să aibă parte de cheltuieli pentru partenerii de viață. Remediază anumite probleme care au apărut în perioada respectivă. E obligat să umble la fondul de rezolvă.

Leu – iau decizii cu privire la situația financiară din această toamnă. Deciziile vor afecta totul până anul viitor. Fac investiții, mai ales pentru leii care sunt nechibzuiți. Vor apărea și certuri în familie.

Fecioară – trebuie să fie prudenți să gândească de multe ori înainte să a facă o combinație. Ar putea avea unele conflicte cu persoane care influențează situația financiară.

Balanță – cheltuieli apărute când nu te gândești. Ele sunt echilibrate și nu se vor repezi cu capul înainte. Trebuie să se pregătească cu economii.

Citeşte mai multe aici