HOROSCOPUL TOAMNEI. Patru zodii se despart în octombrie

Patru zodii vor suferi din dragoste toamna aceasta. E doar o chestiune de timp ca patru nativi să spună adio persoanei iubite. Unii dintre aceștia vor afla că au fost înșelați, alții că nu au avut aproape persoana ideală și își dau seama că vor cu totul altceva de la viață și de la relația lor. 

02 oct. 2019, 13:51
HOROSCOPUL TOAMNEI. Patru zodii se despart în octombrie

Zodia Capricorn. Capricornii nu au avut un an tocmai strălucit până acum, iar acesta va continua într-o notă proastă din punct de vedere amoros. În luna septembrie pentru acești nativi de pământ apar tot felul de reproșuri din partea partenerului și nu e exclus să fie părăsiți poate chiar în fața altarului.

Zodia Vărsător. Vărsătorii își dau seama că au nevoie de un alt fel de relație. Vor descoperi ce anume își doresc de la viitor și ajung la concluzia că există o incompatibilitate destul de mare, fapt pentru care vor pune capăt poveștii lor de iubire. Vor prefera să fie ceva mai retrași și să se focuseze exclusiv pe cariera lor.

Zodia Pești. Nativii Pești culeg roadele a ceea ce au semănat. Se anunță o toamnă plină de vijelii în inima lor. Unele secrete dureroase vor ieși la iveală și vor fi puși la zid din cauza minciunilor ce vor fi descoperite de către persoana iubită. Acești nativi au parte de un început de toamnă extrem de complicat emoțional.

Zodia Balanță. Nici Balanțele nu vor avea o toamnă tocmai plăcută. Vor afla că au fost înșelate și, se știe, acesta e singurul lucru pe care Balanțele nu îl pot ierta. Va fi o toamnă grea și singura decizie sănătoasă pe care o pot lua este despărțirea.