Horoscopul Uraniei pentru perioada 27 decembrie – 2 ianuarie

Urania a realizat horoscopul pentru finalul de an şi primele zile din 2015. Ultimele zile ale acestui an vor fi solicitante pentru mulţi dintre nativi, însă important este să îşi menţină calmul şi să-şi urmeze planul.

27 dec. 2014, 11:47
Horoscopul Uraniei pentru perioada 27 decembrie – 2 ianuarie

BERBEC

Pentru unii, mai ales pentru femei sau pentru cei tineri, se ridică, acum, la sfârşitul anului, o serie de probleme care privesc un drum în viaţă, o carieră sau abordarea, la un nivel superior, a meseriei pe care o exercită.

Citeşte şi HOROSCOP: Care este oraşul tău preferat în funcţie de zodie

Cu toţii doresc să realizeze lucruri deosebite, cu toţi vor să depăşească o etapă care nu-i satisface iar faptul că nu pot realiza nici un pas pe acest drum al progresului de sine îi alarmează şi, deopotrivă, îi îngrijorează.

TAUR

Relaţiile cu prietenii sunt măcinate de jocul dublu al interesului faţă de cunoscuţi şi de concluziile trase în urma unor descoperiri care zdruncină atât încrederea în aceştia cât şi perspectiva unei viitoare conlucrări. Migrene şi iritare pe 28 după-amiaza şi ulterior, pe 29 şi 30 decembrie.

Citeşte şi HOROSCOP 2015: Cum stai cu dragostea anul viitor, în funcţie de zodie

GEMENI

Mai indicat este să nu se vorbească; între 1-3 ianuarie 2015, pentru că ostilitatea mediului sau răstălmăcirile se vor manifesta în permanenţă. Situaţii neplăcute sau, în cheie minoră, doar stânjenitoare se vor instala acum şi vor dura până în la sfârşitul lunii ianuarie 2015.

Citeşte şi TOPUL zodiilor care vor avea NOROC ÎN DRAGOSTE în 2015

Perioadă solicitantă pentru administrarea sau legalizarea unor gesturi bine intenţionate care privesc transferul de bunuri ori primirea unor subvenţii şi recompense. Banii mai ales vin dar mai târziu, cu multe întârzieri şi amânări şi, în general, sub nivelul estimărilor, sau al necesarului dacă aceste fonduri aveau o destinaţie precisă şi imediată.

Restul horoscopului Uraniei pentru perioada 27 decembrie-2 ianuarie pe Libertatea.ro.