Horoscopul vârstelor reale pe care le au zodiile. Cum este spiritul şi sufletul în funcţie de astre

Află care este vârsta reală a zodiei în care ai fost născut. Astrologii spun că zodia sub care ne naștem nu este deloc întâmplătoare şi este legată de sufletul nostru și de etapele prin care el trebuie să treacă pentru a se împlini în Univers. Astfel, există zodii tinere, care au suflete imature și neliniștite şi zodiile mature cu suflete înțelepte și experimentate. 

RomaniaTV.net
14 mai 2019, 15:16
Horoscopul vârstelor reale pe care le au zodiile. Cum este spiritul şi sufletul în funcţie de astre

Berbecul, cea mai tânără zodie

Berbecii au cel mai tânăr suflet și cea mai mare dorință de a experimenta totul. Ei trăiesc ca și cum ar face totul pentru prima dată, chiar dacă au mai trecut prin experiențe asemănătoare. De fiecare dată este nou totul pentru ei și de aceea se întâmplă adesea să se împiedice, să greșească și să piardă. Dar nu-i nimic! O iau de la capăt, pentru că viața este o experiență continuă, scrie Libertatea pentru femei.

Taurul copilărește multă vreme

Sufletele nativilor Tauri sunt suflete de copii, deschise și sincere, pregătite pentru joacă și pentru lucrurile minunate pe care le văd. Taurii copilăresc multă vreme înainte de a se resemna cu vârsta lor. Învață mai greu ce este al lor și ce este al altora și nu poate fi luat. Le place să adune, să acumuleze, să aibă… le place confortul material și se înconjoară cu mulți prieteni ca viața să fie cât mai colorată și veselă.

Gemenii, niște adolescenți rebeli

Din punct de vedere spiritual, Gemenii ar putea fi considerați niște adolescenți, undeva între 14 și 21 de ani. Doar că adolescența lor se extinde de-a lungul anilor până pe la 40 sau chiar 50 de ani. Sunt plini de energie, sfidează regulile, vor să acapareze atenția ca niște copii și vor să facă toate lucrurile pe care alții le refuză. Întotdeauna trebuie să fie ceva nou și aventuros în viața lor.

Racul dă înapoi să fie mereu tânăr

Tineri adulți, emotivi și sensibili, ascunși, dar și generoși, Racii au suflete foarte tinere, care se exprimă cu dificultate. Ei încearcă să își construiască un zid de apărare înăuntrul căruia să se simtă în siguranță și, în același timp, ar vrea să fie în centrul atenției și iubiți de toată lumea. Au suficient curaj să se desprindă de rădăcinile părinților, pentru a zbura mai departe, dar își dau seama că trebuie să se ancoreze pe rădăcinile proprii cât de curând.

Leul, un suflet deschis și tranșant

Spirite tinere, dar mature, Leii lasă jos masca și îți arată cine sunt cu adevărat. Au încheiat jocurile din copilărie, au trecut peste experiențele înșelătoare ale adolescenței și vor ca viața să le ofere totul pe drept. Îți place sau nu, trebuie să îi iei așa cum sunt și să fii deschis în preajma lor. Sufletul lor tânăr este curajos și nu se teme de eșecuri, pentru că știe că viața are mereu evenimente neprevăzute.

Fecioara, un suflet matur și bine ancorat în realitate

S-ar putea spune că Fecioarele pot fi încadrate la grupa de vârstă 35 – 42 de ani. Este vârsta la care sufletul își cunoaște bine limitele, calitățile și nevoile. Nativii Fecioare știu ce vor de la viață, sunt responsabili, sunt organizați, se ocupă de orice problemă fără să se plângă pentru că au suficientă maturitate de a nu aștepta ajutorul nimănui. Fac bine diferența dintre ceea ce vor și ceea ce pot, fără să se plângă.

Balanța, un echilibru între vârste

Spiritul Balanței ar putea fi comparat cu un adult matur, ușor grizonat, care acceptă viața așa cum este! Nativii Balanței au personalități complexe și complet dezvoltate, dar au nevoie de un partener pe măsură să le rotunjească viața, să se simtă împliniți sufletește. Ei pot avea totul singuri, dar dacă nu împărtășesc bucuria cu cineva, sufletul lor se ofilește. Viața lor este echilibrată cu adevărat când au parte de dragoste.

Citeşte continuarea aici.