Horoscopul vechi românesc: Ce îţi prezic zodiile

Secretele zodiei tale le dezvaluie zodiacul vechi romanesc.

30 sept. 2014, 12:25
Horoscopul vechi românesc: Ce îţi prezic zodiile

Zodia Tapului – Ianuarie

Incapatanarea tapului poate duce pana la indaratnicie de cele mai multe ori, dar in acelasi timp nativului nu ii lipseste curajul si ambitia cu care reuseste sa faca o gramada de lucruri pe care si le propune de-a lungul timpului.

Tapul este o persoana muncitoare, sarguincioasa si cu o incapatanare incredibila de a muta si muntii din loc de cele mai multe ori doar pentru a-si satisfice unele mofturi sau pentru indeplinirea unei sarcini importante, scrie Kudika.ro.

Citeşte şi Zodiile de bărbaţi care tac, dar fac: Pe cine te poţi baza la nevoie

Zodia Udatorului – Februarie

Zodia udatorului corespunde celor care s-au nascut in luna februarie si ne dezvaluie despre acestia lucruri foarte interesante. Se spune ca sunt persoane vorbarete, ca le place sa ii ajute pe cei din jur si ca niciodata nu te lasa la greu.

In acelasi timp sunt persoane realiste care isi cunosc foarte bine limitele si nu incearca sa le incalce niciodata. Stiu sa se gospodareasca si sa isi dramuiasca cheltuielile astfel incat niciodata sa nu le lipseasca nimic. Sunt oameni sociabili si le place sa fie cat mai naturali.

Citeşte şi Cum să-ţi amenajezi dormitorul în funcţie de zodie

Zodia Pestilor – Martie

Se spune despre cei nascuti in luna martie ca sunt nascuti sub semnul pestilor si ca acesta este simbolul ce le dicteaza personalitatea. Se mai spune despre acestia ca sunt persoane corecte ce tin foarte mult la adevar si nu agreeaza minciuna si inselaciunea.

O persoana nascuta in aceasta zodie stie foarte bine sa se descurce si sa ajunga acolo unde vrea fara sa fie nevoit sa invete toata viata. Este atenta la detalii si nimic din ceea ce este important nu ii scapa.

Continuarea horoscopului vechi românesc pe Kudika.ro.