Zodiile de bărbaţi care tac, dar fac: Pe cine te poţi baza la nevoie

Au obiceiul de a tace si de a face (in intelesul pozitiv al lucrurilor), fara a se intinde la discutii prea multe. Iata topul zodiilor de barbati care tac, dar fac:

30 sept. 2014, 12:02
Zodiile de bărbaţi care tac, dar fac: Pe cine te poţi baza la nevoie

Barbatul Capricorn

Tace, dar vrea dragoste cu carul… si cu anul… Misterios si tacut, prima impresia pe care o lasa barbatul Capricorn este aceea ca niciodata nu il poti cunoaste suficient de bine astfel incat sa il faci sa se indragosteasca pana peste urechi. Capricornul este un barbat serios, practic, sigur pe el, stiind foarte bine ce vrea de la el insusi si de la partenera sa de viata. Nu este insa adeptul declaratiilor inflacarate si nici al cuvintelor bombastice, scrie Garbo.ro.

Citeşte şi HOROSCOP: Probleme de sănătate şi afecţiuni pe care le vei avea în viaţă, în funcţie de zodie

De multe ori, partenera unui Capricorn va avea impresia ca are alaturi un barbat rece si detasat, care refuza sa isi asume responsabilitatile oficiale ale unei relatii. Si nu putine sunt femeile care sunt de parere ca barbatul Capricorn isi gaseste nasul cu greu.. Capricios, perfectionist, bine ancorat in realitate, ai putea spune ca acest barbat este incapabil sa fie romantic, pasional sau sa te ceara in casatorie dupa numai cateva luni de relatie… Asteapta-te insa exact la contrariu. Atunci cand se indragosteste pana peste urechi, Capricornul isi schimba perceptiile la 180 de grade si este in stare sa rastoarne lumea cu susul in jos pentru a te cuceri si a te avea langa el pentru tot restul vietii. Da… tace si nu spune nimic in aceasta privinta, dar crede cu tarie in dragoste pana la adanci batraneti.

Barbatul Rac

Tace, dar iubeste. Si face si bani… Familist convins, sensibil, empatic, intelegand atat de bine femeile, ai putea crede ca barbatul Rac este barbatul care te va face sa fii cea mai fericita si iubita femeie de pe pamant… si atat. Atunci cand vine vorba de lucruri pragmatice, de realizari materiale sau de succes pe plan financiar, nativului Rac nu-i sunt acordate aceleasi sanse la succes si implinire ca pe plan emotional. Ei bine, barbatul Rac nu este doar capabil de dragoste si afectiune sau de trairi frumoase la nivel emotional. Daca te astepti sa iti intuiasca doar nevoile emotionale si nu si pe cele materiale, atunci te inseli.

Continuarea pe Garbo.ro.