HOROSCOPUL VENUSIAN: Ce spune PLANETA TENTATIILOR despre TINE

Planeta Venus este cunoscuta ca planeta a tentatiilor. Aceasta activeaza romantismul, latura erotica a fiecarei persoane si visarea. Vezi ce spune despre tine HOROSCOPUL VENUSIAN.

11 sept. 2015, 12:51
HOROSCOPUL VENUSIAN: Ce spune PLANETA TENTATIILOR despre TINE

BERBEC

Esti agresiv si expansiv in dragoste. Vrei sa detii mereu controlul si nu iti place daca partenerul nu e de acord cu ideile tale. Esti o persoana energica, mereu cu un zambet in coltul gurii si urasti monotonia. 

TAUR

Pentru tine o relatie de iubire este una in care te simti in siguranta. Nu concepi sa traiesti de pe o zi pe alta si nu iti plac surprizele. Esti o persoana sensibila si sari in ajutorul celor din jur.

GEMENI

Esti omul care vrea sa experimenteze prea multe lucruri intr-un timp prea scurt. Iti lipseste rabdarea iar asta se vede usor atunci cand nu duci la bun sfarsit proiectele pentru care te entuziasmezi foarte mult.

RAC

Te simti neputincios dar nu poti renunta la capriciile tale. Mofturile iti pot crea dificultati in relatiile cu ceilalti.

LEU

Esti entuziast, perseverent in ceea ce iti propui dar ai foarte multe toane. E greu ca ceilalti sa iti accepte toate nemultumirile.

FECIOARA

Cu toate ca esti prudent in privinta sentimentelor tale, te dedici 100% relatiei de iubire. Erotismul este punctul tau forte si te faci remarcat prin performantele de alcov.

Citeşte mai multe pe revista TEO