Horoscop Urania 12 – 18 iunie 2021. Contextul astral favorizează schimbările majore

Principalul eveniment astral al săptămânii 12 – 18 iunie 2021 este cea de-a doua cuadratură exactă dintre Saturn (Vărsător) şi Uranus (Taur), dintr-o serie de trei astfel de cuadraturi. Acest context astral este favorabil schimbărilor colective.

11 iun. 2021, 13:59
Horoscop Urania 12 – 18 iunie 2021. Contextul astral favorizează schimbările majore

Horoscop Urania 12 – 18 iunie 2021. Această cuadratură aduce unele ciocniri între vechi şi nou, între stabilizare şi progres. Opunem rezistenţă, dar, în acelaşi timp, privim şi spre viitor. Citeşte previziunile complete realizate de Urania pe www.libertatea.ro

Horoscop Urania 12 – 18 iunie 2021 BERBEC

Posibile planuri și tentative de revedere cu cei dragi, nostalgii, amintiri și obiceiuri cultivate pentru a nu se rupe de tradiții. Între 13 iunie și 16 iunie, sentimente trăite intens; cei tineri vor da dovadă de inițiativă, de nerăbdare în a-și atinge scopul: obținerea unui succes într-un domeniu artistic sau interpretativ, a unei performanțe sportive sau o cucerire sentimentală. Comportament curajos, hotărât, plin de inițiativă. Curiozitate pentru aspectele particulare ale unor sectoare de viață: mâncăruri, băuturi, distracții, plăceri.

Citeste si Horoscop WEEKEND 11-13 iunie 2021. Marte intra in Leu. Mai rar asa combinatie!

Horoscop Urania 12 – 18 iunie 2021 TAUR

Pot apărea primele semne ale unor tulburări de atitudine în relațiile cu părinții sau cu rudele mai în vârstă. Taurii vor avea tendința să abordeze autoritar subiectele în discuție, dar vor apărea primele semne de neînțelegere. Între 16 iunie și 18 iunie, relațiile sentimentale vor tinde spre calm, spre o reacție ponderată chiar și în cazul în care o poveste de dragoste nu va evolua așa cum și-ar fi dorit ei. Nativii vor prefera să aștepte, să le dea un răgaz celor dragi pentru ca aceștia să se lămurească și să înțeleagă cum trebuie să se poarte.

Horoscop Urania 12 – 18 iunie 2021 GEMENI

Încep să se resimtă primele influențe ale tranzitului planetei Marte prin zodia Leului, care controlează sectorul informațiilor și al comunicării din harta cerului de naștere al Gemenilor. Primii care vor observa această schimbare vor fi cei apropiați nativului, care vor vedea cum prietenul sau colegul ori ruda lor se exprimă categoric, nu admite contraziceri, tranșează rapid un subiect pe baza convingerilor lui. O siguranță care va avea rolul să-i intimideze pe unii; alții însă vor riposta și, de-a lungul următoarelor săptămâni, vor da dovadă de “nesupunere”, alimentând astfel viitoarele dispute.

Citeste si Horoscop Mariana Cojocaru: Karma aduce blocaje în weekend

Horoscop Urania 12 – 18 iunie 2021 RAC

Abordare autoritară a chestiunilor financiare. Se poate spune că nativii vor renunța la resemnare și la inactivitate și se vor regrupa în jurul unor teme majore care privesc salarizarea, plata muncii lor, câștigurile de orice fel și, mai ales, corectarea abuzurilor, incorectitudinilor sau erorilor care s-au comis în detrimentul lor în documentele fiscale, în dosarele de pensionare, în calcularea unor drepturi sau în plata unor indemnizații, ajutoare. Atitudine prudentă în fața noutăților, a știrilor de senzație sau a veștilor destabilizante; cumpătare și luciditate în replici și reacții. Nativii vor fi nevoiți să recurgă la diplomație, la toleranță și la înțelegere față de problemele de viață ale părinților sau față de chestiunile de familie mai puțin plăcute.

Citeşte restul zodiilor pe www.libertatea.ro