Horoscopul verii: Află ce ţi-au pregătit astrele în următoarele trei luni

Astrele ne învață că trebuie să ne bucurăm de fiecare clipă frumoasă și să fim optimiști, să căutăm echilibrul în toate și să lăsăm deoparte ambițiile nejustificate. Este vara iubirii și a armoniei! Iată ce spune horoscopul verii pentru fiecare zodie.

01 iun. 2017, 12:51
Horoscopul verii: Află ce ţi-au pregătit astrele în următoarele trei luni

Berbec

Eforturi noi pentru carieră

Primele două luni de vară îţi vor aduce mici succese pe plan profesional şi chiar un loc de muncă nou, dacă faci și tu eforturi să depășești mediul în care ai lucrat până acum. Luna plină îți poate împlini o dorință legată de profesie la începutul verii şi, cu siguranţă, va avea efecte benefice asupra carierei tale. Eclipsele din august anunţă şi ele o nouă sursă de bani, iar poziţia lui Mercur în Leu pare să îţi poarte noroc în viaţa socială. Relaţiile cu colegii sau cu persoanele influente se vor îmbunătăţi.

Taur

O vară senină cu multe câștiguri

Vara începe cu o perioadă în care trebuie să depui mai mult efort la serviciu şi acasă. Vei avea multe treburi mărunte de rezolvat înainte de vacanţa de vară a copiilor şi înainte de concediul tău. Spre sfârşitul lunii iunie vor apărea primele şanse să faci un progres real în carieră. Este posibil să iei locul unui coleg aflat mai sus în ierarhie sau să primeşti alte responsabilităţi. Dar ești ambițioasă și vei face față cu brio! Iar eforturile tale vor fi răsplătite și viața va fi mai frumoasă cu un buget mai rotund, se arată în horoscopul verii.

 

Gemeni

Horoscopul verii: Pune accentul pe dragoste!

În prima parte a verii încearcă să fii mai dedicată problemelor de la serviciu. Vor apărea situaţii în care trebuie să dai dovadă de multă răbdare şi să iei decizii dificile, dar Mercur va fi de partea ta și deciziile tale îți pot aduce câștiguri frumoase mai târziu. Astrele te favorizează dacă ceri o schimbare la serviciu sau dacă încerci să îţi schimbi domeniul de lucru, astfel că vei avea mai multe oportunități. În iulie și august, prioritare vor fi relația de dragoste și viața socială, care are nevoie de un suflu nou. 

 

Citeşte mai multe pe libertateapentrufemei.ro