Horoscopul verii: Cum stai cu banii de concediu, în funcţie de zodie

Află ce ţi-au pregătit astrele pentru această vară în domeniul finanţelor.

15 iul. 2014, 13:10
Horoscopul verii: Cum stai cu banii de concediu, în funcţie de zodie

Berbec

Din pacate, nu prea ai timp de concedii vara aceasta, fiindca va fi o perioada intensa, plina de proiecte si posibilitatea de a-ti pune in practica ideile. Chiar daca nu-ti iei prea multe zile libere, totusi, recompensa va fi pe masura, atat in bani, cat si prin largirea cercului de clienti, de cunoscuti si de oportunitati profesionale. Meritul iti va fi recunoscut, iar asta te va implini mai mult decat o saptamana pe plaja. Si din moment ce ai buzunarul plin, poti alege o destinatie exotica in toamna sau spre sfarsitul anului, scrie feminis.ro.

Citeşte şi Horoscop: Zilele norocoase din această vară, în funcţie de zodie

Taur

Astrele nu-ti rezerva progrese prea mari la capitolul finante. Saturn isi cam face de cap si transforma vara intr-o perioada lipsita de confort material. Nu face investitii, nu semna contracte pe termen lung sau intelegeri care implica  sume de bani, iar daca o faci, citeste bine toate clauzele. Altfel ai putea sa te trezesti in concediu fara un leu in buzunar.

Citeşte şi Horoscopul verii: Află ce şanse ai să-ţi găseşti perechea în această perioadă, în funcţie de zodia ta

Gemeni

Daca nu iti iei concediu pana spre sfarsitul lunii august, bine faci, fiindca vei fi recompensata pentru efortul depus. Daca vrei bani pentru o calatorie extravaganta, lunile de vara sunt propice pentru a-ti cauta un alt job. Daca vrei sa ai parte de o marire de salariu, vezi cum poti sa te impaci cu acei colegi pe care i-ai calcat pe bataturi.

Citeşte şi Horoscopul verii: Zodiile care se vor bucura din plin de dragoste

Rac

Ai inceput noi proiecte si ai face bine sa le duci la bun sfarsit inainte de a intra in concediu. Daca muncesti cu spor, vei castiga suficient cat sa-ti permiti vacanta mult visata. In plus, ai sanse sa iti extinzi cercul de cunostinte pe plan profesional chiar si in concediu si sa pui bazele unei noi surse de venit.

Continuarea horoscopului pe feminis.ro.