Horoscopul zilei 1 ianuarie 2019. Astrele ţi-au pregătit numai surprize pentrul Noul An

Horoscopul zilei 1 ianuarie 2019. Află ce îţi rezervă astrele pentru prima zi a noului An.
Romania TV
31 dec. 2018, 14:11
Horoscopul zilei 1 ianuarie 2019. Astrele ţi-au pregătit numai surprize pentrul Noul An

Berbec

Simti o nevoie nestavilita de a face ceva pentru fizicul tau, pentru infatisare. Fie ca iesi sa faci sport sau pur si simplu iti faci o baie lunga si relaxanta. Azi pari sa te iubesti mai mult decat de obicei.

Taur

Deja te gandesti la o idee de afaceri, chiar daca mai ai cateva proiecte in curs, nefinalizate. Poate n-ar fi rau sa decizi pe ce sa te concentrezi de acum inainte, altfel risti sa te pierzi in prea multe, care mai inghit si bani buni.

Gemeni

Ziua de azi ti-o vei petrece in compania prietenilor, carora ai o gramada de lucruri sa le zici. Pe cativa dintre ei ii vei implica chiar in niste proiecte personale, astfel ca nu-ti vor ramane doar prieteni.

Rac

Azi nu ai chef decat de filme care sa te binedispuna si sub nicio forma n-ai vrea sa iesi din pat. Daca nu te deranjeaza sa imparti canapeaua cu ceva prieteni, invita-i pe la tine, pentru o dupa-amiaza calma, aproape intima.

Leu

Ai fost nevoit sa iesi din casa pentru diverse treburi, asa ca abia astepti sa revii si sa-ti incerci talentele culinare. Simti ca ai inspiratie, iar familia ori prietenii iti vor lauda reusitele, asa ca nu te sfii sa fii inovator.

Fecioara

Simti nevoia sa iei legatura cu persoane de departe, cu care nu ai mai vorbit in ultima vreme. Nu le neglija insa nici pe cele din imediata ta vecinatate, pentru ca se bucura sincer sa te vada si sa petreaca timpul cu tine. N-ar fi rau sa tragi un loz!

Balanta

Daca in prima parte a zilei ai fost cam moale, ceea ce nu-ti sta in obicei, in cea de-a doua se trezeste vulcanul in tine si ai chef de tot felul de activitati ce presupun adrenalina… cel putin pentru o zi de 1 ianuarie. Ai vrea sa patinezi, sa faci jogging, sa iesi cu pisica la plimbare si chiar sa renovezi ceva prin casa.

Scorpion

Aminteste-ti daca ai fost rautacios cu cineva in ultimele zile si, daca e asa, n-ar fi rau sa-ti ceri scuze. Si tie iti va fi mai bine sa incepi anul impacat cu tine. Aminteste-ti de vechile hobbiuri si dedica-le ziua. Te vei simti cu mult mai relaxat.

Sagetator

Azi ai o atitudine superioara. N-ar fi rau insa sa pleci urechea la cei jur; s-ar putea sa ai surprize extrem de placute, gasind rezolvarea la o problema pe care o ai si legat de care te-ai incapatanat sa nu ceri ajutor.

Capricorn

Ai inceput anul in forta, dar pare ca ti-ai pierdut deja puterile. Nu e nimic, nimeni nu asteapta de la tine totul, din prima zi. Asigura-te, insa, ca iti revii repede, pentru ca ai o gramada de planuri pe care vrei sa le pui in aplicare. O plimbare te va ajuta sa te revigorezi, mai ales daca ai alaturi companionul potrivit.

Varsator

Nici nu te asteptai sa ai atat de multa energie. Mai ca ti-ai lua cateva zile libere sa pleci intr-o drumetie. Daca programul iti permite, n-ar fi o idee rea, insa ai mare grija la accidente usoare.

Pesti

Esti pregatit ca anul acesta sa nu mai repeti greselile de anul trecut, insa incepi anul cu niste cheltuieli. Mare atentie la bani si la sanatate, pe care ai cam neglijat-o in ultima vreme. In casa ai parte de armonie.

Spynews
MAE, alertă de călătorie! Un român a murit și alți doi au avut nevoie de îngrijirile medicilor
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Orașul din România care stă pe o adevărată comoară. Valoarea e estimată la peste 1 miliard de euro
Capital.ro
A murit marele CÂNTĂREŢ al României. Cea mai neagră zi: Dumnezeu sa te ierte, om bun
Playtech.ro
Simona Halep, în cea mai SCURTĂ fustiță! A desfăcut picioarele și s-a văzut chiar TOT
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
Cornel Dinu șochează, după ce Țălnar i-a luat apartamentul: „Îmi fac testamentul. M-a nenorocit”
Spynews
Armin Nicoară, mesaj emoționant de ziua de naștere a mamei sale. Artistul se mândrește cu femeia care i-a dat viață: „Ești cea mai minunată” / FOTO
Spynews
Băuturile pe care este bine să le consumi pe caniculă. Te hidratează în zilele de vară
Evz.ro
Apa în exces poate ucide. Mulți facem această greșeală
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Aparatul electrocasnic care te „rupe” la bani fără să-ți dai seama. Consumă într-un minut cât 300 de becuri simultan
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
Românii pot fi despăgubiți în urma furtunilor violente! Ce condiții trebuie să îndeplinească cei ale căror locuințe au suferit pagube
Capital.ro
CARNEA interzisă total. NU trebuie să o cumperi din magazine
StirileBZI
Săptămâna de lucru de 4 zile! Ce spun specialiștii despre weekend-ul de trei zile
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Trei sondaje arată o prăbușire a Partidului Conservator Britanic înainte de alegerile anticipate
MediaFlux
RĂSTURNARE privind RECALCULAREA PENSIILOR! Lovitură pentru SENIORI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?