HOROSCOPUL ZILEI: Ce ţi-au pregătit astrele miercuri, 5 februarie

HOROSCOP: "Parteneriatele, colaborările oficiale, precum şi relaţia de iubire stau sub auspiciul reacţiilor tale emoţionale". Citeşte ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie. 

RomaniaTV.net
05 feb. 2014, 07:10
HOROSCOPUL ZILEI: Ce ţi-au pregătit astrele miercuri, 5 februarie

Horoscop Berbec
Prima parte a zilei de astăzi poate aduce situaţii provocatoare pe plan relaţional, vizând în special raporturile cu partenerul de viaţă. Îţi este destul de greu să îţi stăpâneşti emoţiile şi ai putea avea unele răbufniri. Îţi recomand să începi ziua făcând sport sau poate o plimbare în aer liber. După prânz, îţi concentrezi atenţia asupra resurselor financiare şi ai putea pune la cale un plan de evoluţie profesională, astfel încât să îţi rotunjeşti veniturile. Concentrează-te pe materializarea unui vis sau ideal.

Horoscop Taur
Dimineaţa te găseşte astăzi într-o dispoziţie melancolică. Preferi să stai cât mai retras de ochii curioşilor şi ai putea fi destul de irascibil cu cei care îţi invadează spaţiul personal. În a doua parte a zilei îţi expui părerile destul de scurt şi apăsat, având tendinţa de a înclina balanţa în favoarea ta. Prietenii din anturaj te susţin şi parcă încet, încet îţi regăseşti optimismul. Profită de sprijinul prietenilor care vin către tine, socializează, relaxează-te şi descreţeşte-ţi fruntea prin comunicare.

Horoscop Gemeni
Dimineaţa este destul de provocatoare şi necesită mult tact, pentru a avansa proiectele în care eşti implicat ori pentru a gestiona raporturile cu clienţii importanţi sau poate chiar cu membrii organizaţiei în care acţionezi. Spre după-amiază îţi mai îndulceşti discursul dar maniera în care te exprimi poate fi destul de confuzantă pentru partenerii de discuţii. A două parte a zilei favorizează acţiunile discrete, petrece timp cu tine însuţi în locuri liniştite care să îţi reîncarce rezerva de energie şi unde poţi visa liniştit.

Horoscop Rac
Tu începi ziua cu o atitudine rebelă, fiind greu de strunit. Atenţia pare să îţi fie centrată către şefi sau autorităţi. Probabil îţi găseşti motive de nemulţumire, pe marginea cărora îţi este uşor să intri în conflicte deschise. Gestionezi autoritatea cu mare efort, iar o doză de diplomaţie te-ar putea sprijini să nu regreţi că te-a luat gura pe dinainte. Lecturile cu substrat filozofic sau spiritual te-ar putea echilibra, mobilizându-ţi gândirea într-un sens constructiv, permiţându-ţi astfel să evadezi din realitatea cotidiană.

Horoscop Leu
Ziua debutează, în cazul tău, cu o preocupare către a-ţi etala cunoştinţele sau filosofia de viaţă. Te manifeşti destul de zgomotos, intempestiv şi îţi place să ai ultimul cuvânt. După prânz eşti mai preocupat de imaginea ta în societate şi gândeşti strategii de avansare. Este posibil să primeşti sarcini suplimentare de serviciu, care la prima vedere par să te încânte şi care ar putea atarge şi acces la resurse financiare suplimentare. Deschide-te către noi experienţe de viaţă!

Horoscop Fecioara
În cursul primelor ore ale zilei, atenţia pare să îţi fie concentrată pe câştigurile şi rezultatele parteneriatelor în care eşti implicat. Poate simţi nevoia de mai mult sprijin material din partea persoanei iubite, dar îţi recomand să comunci clar şi cu blândeţe pentru a obţine rezultatul dorit. În a doua parte a zilei, abordezi un ton de discuţie ceva mai curtenitor şi reuşeşti să găseşti mijloacele de comunicare potrivite pentru a-i împărtăşi partenerului principiile tale de viaţă.

Horoscop Balanţă
Parteneriatele, colaborările oficiale, precum şi relaţia de iubire stau sub auspiciul reacţiilor tale emoţionale. Pe principiul măsoară de două ori şi taie o dată, îţi recomand să respiri profund înainte de a te lansa în confruntări verbale, să îţi temperezi elanul de atac căci te-ai putea simţi provocat ori „călcat pe coadă”. După amiază poţi culege roadele financiare ale unei munci prestate în colaborare sau poţi rearanja condiţiile parteneriatului în conformitate cu dorinţele tale.

Horoscop Scorpion
În prima parte a zilei abia dacă îţi vezi capul de treabă. Sarcinile nu contenesc să vină către ţine, iar tu te-ai putea simţi chiar copleşit şi scos brusc din zona ta de confort. La rândul tău eşti plin de surprize, atât prin viteză de reacţia, cât şi prin modul tranşant în care abordezi relaţiile cu colegii sau cu subordonaţii. După prânz te mai aduni puţin, dai un sens gândurilor tale şi reuşeşti să îţi atargi sprijinul şi colaborarea partenerilor profesionali, dar şi al persoanei iubite.

Horoscop Săgetător
Copiii sau persoana iubita par a fi punctele tale sensibile la orele dimineţii. Mai în glumă, mai în serios ai putea stârni o competiţie din cele mai simple jocuri de cuvinte, discuţii, şofat sau poate cine termină primul o activitate. Nu prea ştii să pierzi, nici nu te laşi uşor înfrânt, dar păstrează-ţi spiritul de fair-play. În a doua parte a zilei devii ceva mai comod, mai aşezat şi preferi să cauţi mijloace prin care să îi determini pe ceilalţi să presteze servicii pentru tine, în special apropiaţii sau familia.

Horoscop Capricorn
Grabă strică treaba ar fi un slogan de integrat în această dimineaţă. Pripa ţi-ar putea atrage unele accidente casnice, poate chiar manevrând echipamente electronice. Evită, pe cât posibil, să faci prea multe activităţi simultan, căci capacitatea ta de concentrare este destul de difuză. Spre seară poţi simţi pregnant nevoia de relaxare fizică, aşa că îţi recomand să faci o pauză şi să îţi răsfeţi simţurile printr-o şedinţă de masaj sau aromaterapie.

Horoscop  Vărsător
Tu te trezeşti cu capul plin de gânduri, eşti împrăştiat şi destul de uşor de distras. Dacă şofezi, ai tendinţa de a accelera şi poate chiar de a comite acte imprudente. Se pot ivi multe drumuri de făcut, pe distanţe scurte, şi astfel încerci să te scuzi pentru viteză. A doua parte a zilei preferi să o petreci într-un cadru cald şi familiar, alături de cei dragi. Retrage-te cât mai devreme către casă, odihneşte-te şi tempereză-ţi tendinţa către excese culinare sau cheltuieli nejustificate, pe care ulterior le-ai putea regreta.

Horoscop Peşti
Dimineaţa zilei de astăzi debutează cu preocupări legate de situaţia materială şi de bani în special. Te frămânţi încercând să identifici resurse sau mijloace pe care să le pui în mişcare şi de care să dispui astfel încât să acoperi unele lipsuri materiale. După prânz, un prieten apropiat sau poate chiar un frate/soară te-ar putea invita la o discuţie din care să îţi iei idei creative de investiţii sau ai putea primi chiar un împrumut care să te scoată din situaţia delicată în care te afli.

Sursa:  www.astrocafe.ro