Horoscopul zilei de 15 aprilie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Ziua de miercuri, 15 aprilie, vine cu foarte multe schimbari in viata tuturor nativilor din zodiac. Este vorba despre schimbari de natura amoroasa, in mare parte, dar si de praguri financiare cu rezolutie pozitiva pentru unii dintre nativi.

RomaniaTV.net
15 apr. 2015, 06:36
Horoscopul zilei de 15 aprilie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul 15 aprilie

Ziua de miercuri este speciala pentru Berbeci datorita faptului ca persoana iubita da in sfarsit deinteles ca are ganduri serioase pentru viitor. Acest lucru ii va face pe nativii acestei zodii sa se simta foarte motivati sa mearga inainte.

TAUR – horoscopul 15 aprilie

Taurii au o zi de miercuri foarte buna din punct de vedere financiar. Mai precis se trezesc cu o suma de bani in conturi, la care nu se asteptau. Acest lucru ii face pe nativii acestei zodii sa inceapa sa isi puna in aplicare planurile de viitor.

Citeşte şi Horoscop: Cu ce declaraţii de dragoste îl cucereşti, în funcţie de zodia lui

GEMENI – horoscopul 15 aprilie

Zi minunata miercuri pentru Gemeni, din toate punctele de vedere. Mai precis, au parte de o foarte buna susrpriza financiara si isi dau seama ca au fondurile necesareplanuirii si punerii in practica a unui eveniment de proportii. La capitolul dragoste, lucrurile incep sa stea din ce in ce mai bine iar persoana iubita este din ce in ce mai fericita alaturi de ei.

RAC – horoscopul  15 aprilie

Racii au o zi de miercuri linistita in care nu vor face altceva decat sa se odihneasca. Au nevoie de aceasta odihna, avand in vedere ca in ultimele zile s-au cam obosit, pentru ca au trebaluit pentru intreaga familie.

LEU – horoscopul 15 aprilie

Si Leii vor avea parte de o zi de miercuri linistita si in care vor avea parte de multa odihna. Nativii acestei zodii se sim din ce i ce mai motivati la locul de munca iar acest lucru ii face sa se simta foarte impliniti.

Citeşte şi Horoscop: Ce secrete intime ai, în funcţie de zodie

FECIOARA – horoscopul 15 aprilie

Fecioarele pe de alta parte vor avea parte miercuri de o surpriza mai putin placuta in dragoste. mai precis, este posibil sa afle ceva ce nu le va placea, despre persoana iubita. Acest lucru ii va face pe nativii acestei zodii sa isi puna intrebari cu privire la stabilitatea relatiei in care se afla.

Continuarea pe Lyla.ro.


loading...