Horoscopul zilei de 9 aprilie 2016. O zodie are probleme

Horoscop 9 aprilie 2016. Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie pentru ziua de sâmbătă.

08 apr. 2016, 10:31
Horoscopul zilei de 9 aprilie 2016. O zodie are probleme

Horoscop Berbec

Ai cu cine discuta astazi, pentru ca te afli intr-un mediu receptiv, deschis, dornic sa auda ce ai tu de zis. Comunicarea merge de minune in asemenea conditii, incat e o placere sa petreci ziua in compania unor astfel de oameni, care au si ei un mesaj interesant de transmis, dar, mai ales, iti dau si tie cuvantul.

Cand te afli in asemenea spatiu, in care dialogul merge usor, cand toata lumea isi exprima deschis punctul de vedere si intelege si opinia celuilalt, orice activitate de grup ar fi recomandabila, deoarece fiecare are un rol de jucat. Prietenia, cuplul, viata de familie pot beneficia de acest schimb de opinii sincere.

Horoscop Taur

Deschide bine ochii si urechile, pentru ca azi vin spre tine informatii false, care te pot induce in eroare daca le crezi. Ai in preajma ta oameni care apeleaza des la minciuna, la masti false, incearca sa insele sau sa creeze o imagine falsa, si ascund adevarul intr-un balon de sapun.

Exista minciuna si prin omisiune, deci nu-ti spun tot sau imbraca realitatea intr-o iluzie, anume pentru a ta face pe tine sa ratacesti pe cai laturalnice. Fii realist, asa cum esti de obicei, si nu crede tot ce auzi, pentru ca azi esti ceva mai influentabil, mai credul, mai impresionabil, si cei care au interesul sa te minta, chiar pot reusi.

Citeşte mai mult pe huff.ro