Horoscopul zilei de joi, 20 august

Zi de joi ciudata pentru nativi. Cei din prima jumatate a horoscopului sunt luati prin surprindere de o serie de evenimente ce le schimba radical viata. Cei din a doua jumatate a horoscopului insa, au parte de lupte interne puternice, dupa cum urmeaza.

RomaniaTV.net
20 aug. 2015, 07:04
Horoscopul zilei de joi, 20 august

BERBEC – horoscopul zilei de joi, 20 august

Zi de joi agitata pentru Berbeci din cauza ca persoana iubita ia o serie de decizii radicale in ceea ce priveste relatia lor. E posibil ca nativii acestei zodii sa puna capat relatiei in care se afla.

TAUR – horoscopul zilei de joi, 20 august

Taurii se joaca cu proipria soarta joi. Mai precis, isi asuma o serie de riscuri inutile, atat la locul de munca cat si in dragoste. E posibil sa faca aceste lucruri doar din cauza ca sunt plictisiti.

Citeşte şi Sex horoscop: Cele mai „hot” combinaţii de zodii

GEMENI – horoscopul zilei de joi, 20 august

Zi de joi minunata pentru Gemeni! Au parte de unele dintre cele mai frumoase surprize ale saptamanii, atat din punct de vedere financiar, profesional cat si amoros.

RAC – horoscopul zilei de joi, 20 augus

Si Racii primesc unele dintre cele mai bune vesti joi, cu privire la viitorul lor financiar. Aceste vesti bune vin neasteptat de repede, ceea ce-i face sa fie cat se poate de fericiti.

Citeşte şi HOROSCOP: Ce cadou să-i faci, în funcţie de zodie

LEU – horoscopul zilei de joi, 20 august

Leii reusesc joi sa se odihneasca, dupa ce in ultimele zile au cam obosit la locul de munca. Insa, joi au ocazia sa faca lucruri care ii vor relaxa si ii vor odihni.

FECIOARA – horoscopul zilei de joi, 20 august

Fecioarele se confrunta joi cu probleme sentimentale, cauzate de o persoana care isi face loc cu coatele in relatia lor. Acest lucru ii face sa se simta revoltati si sa incerce sa lupte pentru ce este al lor.

Continuarea pe Lyla.ro.