HOROSCOPUL zilei de joi, 21 mai. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Zi de joi plina de evenimente decisive, pe plan financiar si sentimental, pentru majoritatea nativilor! Unii dintre ei sunt insa vizati de soarta si se confrunta cu mari schimbari.

21 mai 2015, 05:35
HOROSCOPUL zilei de joi, 21 mai. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de joi, 21 mai
Zi de joi dificila pentru erbeci, avand in vedere ca la locul de munca le sunt impuse o serie de noi reguli care ii deranjeaza nespus de mult. Nativii acestei zodii vor incerca joi sa isi faca curaj pentru a cauta un nou job.

TAUR – horoscopul zilei de joi, 21 mai
Taurii se confrunt cu o serie de probleme speciale joi, mai ales de natura sentimentala. Nativii acestei zodii incearca sa isi dea seama ce simt cu adevarat pentru jumatatea lor.

GEMENI – horoscopul zilei de joi, 21 mai
Zi minunata de joi pentru Gemeni, avand in vedere ca li se deschid toate drumurile din punct de vedere profesional. Nativii acestei zodii intra intr-io perioada minunata ce va dura mult timp de acum inainte.

RAC – horoscopul zilei de joi, 21 mai
Racii au si ei o zi buna joi, mai ales ca reusesc sa se linisteasca in privinta unor probleme de sanatate care nu le-au dat pace in ultima vreme. Nativii acestei zodii fac rost si de o importanta suma de bani care oo ajuta sa intre dintr-un mare impas.

LEU – horoscopul zilei de joi, 21 mai
Leii se simt destul de bine joi, din toate punctele de vedere, in ciuda faptului ca au muncit destul de mult in ultima vreme. Nativii acestei zodii vor avea in continuare noroc la bani asa cum nu au mai avut demult.

FECIOARA – horoscopul zilei de joi, 21 mai
Fecioarele reusesc sa faca pace cu partenerul de viata joi, dupa o perioada plina de moemtne tensionate. Acest lucru ii face pe nativii acestei zodii sa se simta din ce in ce mai bine cu ei insisi.

Citeşte continuarea pe Lyla.ro