Horoscopul zilei de luni, 20 octombrie. Ce rezervă astrele fiecarei zodii

Ziua de luni vine cu o serie de evenimente decisive pentru majoritatea nativilor zodiacului, având în vedere că este posibil ca la locul de muncă să se petreacă o serie de schimbări majore. Mai mult decât atât, în dragoste lucrurile par să se precipite pentru unii.

20 oct. 2014, 05:49
Horoscopul zilei de luni, 20 octombrie. Ce rezervă astrele fiecarei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 20 octombrie

Luni, Berbecii au de suferit din cauza deciziilor pe care unul dintre superiorii lor le ia cu privire la sansele de promovare ale nativilor acestei zodii. Se pare ca nepotismul si pilele primeaza la locul vostru de munca, ceea ce va va deprima total. Ar trebui insa sa tineti fruntea sus si sa incercati sa schimbati locul de munca cat mai repede.

TAUR – horoscopul zilei de luni, 20 octombrie

Taurii se confrunta luni cu o serie de schimbari destul de mari in dragoste. Mai precis, persoana iubita pare sa fi realizat ca decizia cu privire la ruperea relatiei nu este tocmai una buna si sa fi facut cale intoarsa. Taurii se afla la un moment de cumpana in care vor trebui sa decida daca vor mai continua sau reinnoda relatia.

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 20 octombrie

Pentru Gemeni se anunta o zi de luni minunata din absolut toate punctele de vedere. La munca totul merge ca pe roate, sunt laudati si se afla in fata unei avansari, fac bani in plus datorita unor proiecte reusite, iar persoana iubita le este in permanenta alaturi, mai ales ca au planuri mari pentru viitor impreuna.

Citeşte şi Horoscopul pentru săptămâna 20-26 octombrie

RAC – horoscopul zilei de luni, 20 octombrie

Racii se bucura, luni, de linistea oferita de camin si isi dau seama cat de importanta este armonia in familie. Mai mult decat atat, sunt foarte fericiti datorita alegerilor amoroase pe care le-a facut o ruda foarte apropiata. Bucuriile celor dragi le ridica si mai mult starea de spirit.

LEU – horoscopul zilei de luni, 20 octombrie

Leii reusesc luni sa scape de boala care ii cam macina de cateva zile. In sfarsit, se intremeaze si se pun pe picioare, ceea ce va face ca ziua lor sa fie una dintre cele mai bune. Realizeaza ca ar trebui sa fie mai intelegatori, insa, cu persoana iubita, chiar daca ei, personal, trec prin momente grele, si sa nu isi mai verse furia pe cei din jur.

FECIOARA- horoscopul zilei de luni, 20 octombrie
Fecioarele se simt neindreptatite luni, din cauza ca primesc mult mai putini bani decat le-au fost promisi pe un proiect important. Asa ca se vor razvrati si vor face tot posibilul ca dreptatea sa fie facuta. Este posibil sa existe tensiuni si in cuplu.

Citeşte continuarea pe Lyla.ro