Horoscopul zilei de marti, 15 septembrie: Zi agitată pentru multe zodii

Horoscop: Zi de 15 septembrie destul de agitata pentru toti nativii zodiacului. Au loc schimbari de natura personala si apar unele greutati in comunicare.

15 sept. 2015, 04:11
Horoscopul zilei de marti, 15 septembrie: Zi agitată pentru multe zodii

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 15 septembrie

Berbecii nu-si permit luxul de a visa cu ochii de deschisi, fiind trasi in permanenta de noi si noi obligatii. Vor termina ziua epuizati fizic, dar si dezolati pentru ca simt ca nimic din ceea ce au facut azi nu a fost pentru ei insisi.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 15 septembrie

Taurii nu vor da dovada de prea multa rabdare astazi, mai ales daca simt ca exista ceva sau cineva care sta in calea destinatiei finale pe care si-au stabilit-o. Cum, insa, nu si-au propus un tel realizabil in viitorul imediat, trebuie sa se linisteasca si sa-si redobandeasca starea de calm. Altfel, risca sa darame tot ce au cladit pana acum.

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 15 septembrie

O schimbare a raportului de forte o sa schimbe viata Gemenilor. Aceasta schimbare a raportului de forte nu are loc acum, fiind un proces extins pe o perioada mai mare de timp. Insa abia acum nativii din Gemeni reusesc sa vada imaginea de ansamblu, sa constientizeze intreaga schimbare si sa resimta emotional si psihic consecintele care sunt din cele mai bune.

RAC – horoscopul zilei de marti, 15 septembrie

Racii sunt entuziasmati, dar si ingrijorati de propriul viitor. Incep sa constientizeze limitele propriului plan de viitor si sa caute haotic mici artificii pentru a rezolva unele impedimente. La final de zi, Racii isi vor da seama ca in unele momente chiar nu functioneaza “carpeala”.

LEU – horoscopul zilei de marti, 15 septembrie

Leii au ajuns, intr-un final, la concluzia ca viata lor ar fi mult mai putin complicata daca s-ar temera, daca nu si-ar lasa trairile si emotiile puternice sa rabufneasca fara retinere. In aceste sens incep sa depuna eforturi pentru gestionarea propriilor emotii. Trebuie, insa, sa aiba atentie! Prea multa retinere o perioada de timp poate duce la o rabufnire cum n-au mai avut!

FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 15 septembrie

Fecioarele sunt dornice sa traiasca noi experiente intelectuale, punandu-si la treaba creierul. Vor gasi o persoane inteligenta, dar si poznasa care o sa le satisfaca aceasta nevoie.

Continuarea pe Lyla.ro