Horoscopul zilei de marţi, 5 aprilie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Zi de marţi 5 aprilie minunata din toate punctele de vedere pentru toti nativii zodiacului.

05 apr. 2016, 05:20
Horoscopul zilei de marţi, 5 aprilie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Berbec

Vor veni foarte multe informatii catre tine astazi si te vei simti ingropata in responsabilitati. Din pacate, nimeni nu te poate ajuta cu acest lucru, intrucat trebuie tu singura sa-ti prioritizezi lucrurile pe care le ai de facut astazi. Nu uita si de cei apropiati tie!

Taur 

Vei avea parte de cateva distrageri de la ce ti-ai pus in gand astazi si vei fi impinsa de conjuncturi in alte directii, asa ca ar trebui sa fii foarte atenta la ceea ce ai de facut pentru a nu iti neglija munca. E o zi sensibila si pentru cei din jurul tau, asa ca ar fi bine sa incerci sa nu fii prea apriga cu ei.

Gemeni

Va fi destul de deficil sa gandesti pozitiv si sa fii precisa, asa cum te-ai obisnuit. Incearca sa scapi de confuzie prin concentrarea asupra taskurilor primare pe care le abordezi in mod normal. Nu te apuca de munca suplimentara pana nu reusesti sa iti revii la starea ta normala de functionare.

Rac

Iti place sa fii libera si independenta, insa intr-acelasi timp esti si o familista convinsa. Astazi va prevala mai mult prima ta parte definitorie, asa ca e posibil sa uiti de cei apropiati, intrucat iti vei dori timp doar pentru tine si ceea ce-ti place tie sa faci. Incearca sa nu ramai prea mult in aceasta zona pentru s-ar putea sa-ti superi cativa apropiati si chiar nu este cazul in acest moment.

Leu

Desi tu te-ai trezit vesela si plina de viata, cei din jurul tau vor fi astazi incapatanati si iritati, asa ca ar fi bine sa nu pui la suflet tot ce ajunge pe canalul tau de informare. Ai un pic mai multa rabdare ca de obicei. Vei vedea ca va fi totul in regula si chiar vei avea de castigat, daca vei reusi sa-i destinzi pe altii.

Fecioara

Nu esti cu capul in nori, insa privirea-ti fuge in toate directiile astazi. Esti in pericol mare pentru ca vei fi inconjurata doar de ganduri de amor si vei deveni din ce in ce mai senzuala cu fiecare ora care trece, asa ca s-ar putea ca diseara sa gasesti pe cineva cu care sa-ti imparti patul. Fii precauta!

Citeşte continuarea pe lyla.ro