Horoscopul zilei de miercuri, 12 august: Ce v-au rezervat astrele

Horoscop: Zi de miercuri in care destinul multora poate sa se schimbe, in functie de alegerile pe care le fac. Astrele dicteaza situatii tensionate si de maxima intensitate.

12 aug. 2015, 03:46
Horoscopul zilei de miercuri, 12 august: Ce v-au rezervat astrele

BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 12 august

Berbecii incearca miercuri sa faca in asa fel incat sa mai scape de presiunea locului de munca. Din pacate, au atat de multe lucruri de rezolvat, incat pare aproape imposibil sa realizeze ceea ce si-au propus.

TAUR – horoscopul zilei de miercuri, 12 august
Taurii incearca miercuri o strategie noua in ceea ce priveste raportul cu persoana iubita. Insa strategia lor nu pare sa fie tocmai cea mai buna, avand invedere ca persoana iubita da de inteles ca este cam suparata si ca ar cam vrea sa iasa din relatia in care se afla.

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 12 august
Zi minunata de miercuri pentru Gemeni, care petrec unele dintre cele mai frumoase momente alaturi de persoana iuita. Au parte doar de vesti bune din toate punctele de vedere si chiar se relaxeaza destul de mult in compania celor dragi.

RAC – horoscopul zilei de miercuri, 12 august
Zi minunata de miercuri si pentru nativii din Rac. Primesc unele dintre cele mai bune vesti cu privire la o importanta suma de bani pe care trebuie sa o incaseze cat sepoate de repede, iar acest lucru ii face sa se simta linistiti, fericiti si folositori. Nativii acestei zodii intra intr-una dintre cele mai bune perioade ale vietii lor.

LEU – horoscopul zilei de miercuri, 12 august
Leii se bucura miercuri de aprecierea tuturor celor din jur si de o serie de cadouri neasteptate. Nativii acestei zodii au parte de unele dintre cele mai frumoase surprize din partea rudelor si a persoanelor iubite.

FECIOARA – horoscopul zilei de miercuri, 12 august
Fecioarele incearca miercuri sa faca in asa fel incat sa se fofileze la locul de munca, avand in vedere ca se simt mult prea obosite. Nativii acestei zodii au nevoie de o pauza adevarata pentru a reusi sa isi incarce bateriile. Acest lucru insa se va intampla abia dupa inca doua saptamani de evenimente care mai de care mai solicitante.

Continuarea pe Lyla.ro