Horoscopul zilei de miercuri, 4 februarie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Nativii multor zodii sunt tentati sa promita mai multe decat pot duce. In ciuda dorintei si a nevoii de a se afirma, aceasta abordare prezinta riscuri pentru mai multi nativi ai zodiacului care par a fi usor deconectati de la realitatea de zi cu zi.
Romania TV
04 feb. 2015, 06:24
Horoscopul zilei de miercuri, 4 februarie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 4 februarie

Cineva apropiat si drag incepe sa apese unele butoane delicate din punct de vedere emotional ale Berbecilor. Desi acestia incearca sa actioneze cu diplomatie, sa dea dovada de toleranta, exista riscul major ca ei sa rabufneasca intr-un mod violent verbal care sa surprinda „audienta”. Afisarea unui zambet fals nu le va fi de folos Berbecilor pentru ca nu vor reusi sa-si ascunda furia si nemultumirile. Ca sa nu-si creeze de unii singuri probleme, Berbecii ar trebui sa evite astazi orice fel de discutie cu potential de cearta.

TAUR – horoscopul zilei de miercuri, 4 februarie

Taurii simt ca a venit momentul sa dea cartile pe fata, sa infrunte un anumit om sau o anumita situatie incomoda. Insa trebuie sa se pregateasca psihic si emotional caci infruntarea ar putea lua o turnura ceva mai complicata, mai emotionala, mai drastica chiar. Daca mizeaza pe argumente concrete si evita sa scoata in evidenta trairile personale, Taurii ar putea avea castig de cauza.

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 4 februarie

Una e sa stie ce vor, alta e sa stie si pasii pe care trebuie sa-i urmeze pentru a obtine ceea ce-si doresc. Gemenii cauta cu sarguinta solutii pentru planurile si problemele lor. Daca au o atitudine pozitiva, pro-activa, constructiva, ar putea sa dea cu tifla chiar si acelor persoane cu mare putere de influenta din jurul lor fara sa-si pericliteze pozitia profesionala, caci vor indica nu doar problemele, ci si solutiile. Dar trebui sa actioneze cu manusi in prima instanta. Pe plan personal ar trebui sa se bucure mai mult de aspectele bune din viata lor, nu sa se invenineze.

RAC – horoscopul zilei de miercuri, 4 februarie

Rezistenta la schimbare a Racilor ar putea fi astazi un impediment in propria lor intimitate de cuplu. Desi este riscant sa-si expuna sentimentele, ar trebui sa-si ia inima in dinti si sa-si puna sufletul pe tava asa cum este el in acest moment. Este momentul potrivit pentru a da cartile pe fata inclusiv in viata personala!

LEU – horoscopul zilei de miercuri, 4 februarie

Leii simt romantismul in aer si sunt cu capul in nori, facandu-si planuri de viitor si vizualizandu-se pe ei insisi si pe cei dragi in ele. Insa responsabilitatile profesionale ii vor forta sa revina cu picioarele pe pamant, fapt care o sa-i nemultumeasca pe moment. Daca isi eficientizeaza activitatea vor putea avea parte si de relaxarea si de visarea libera dupa care tanjesc in a doua parte a zilei.

FECIOARA – horoscopul zilei de miercuri, 4 februarie

Dorinta de a gasi rapid o solutie ar putea sa-i faca pe nativii din Fecioara si ia alegeri proaste. Graba strica treaba! Asadar, ar trebui sa dea dovada de putin sange rece, de mai mult obiectivitate si spirit analitic inainte sa ia o decizie majora astazi.

Citeste continuarea pe Lyla.ro.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!