HOROSCOPUL zilei de miercuri, 7 ianuarie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Nativii mai multor zodii simt că a venit momentul oportun să păşească într-o nouă etapă a vieţii lor. Însă lipsa răbdării determină anumite persoane să acţioneze impulsiv, fapt care ar putea să le aducă prejudicii.

07 ian. 2015, 06:41
HOROSCOPUL zilei de miercuri, 7 ianuarie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 7 ianuarie

Complicatiile din relatie nu se vor diminua astazi pe masura ce creste intensitatea trairilor interioare ale Berbecilor. Nativii acestei zodii incearca sa adopte o strategie de autoaparare pe masura ce descopera de distanta – fie fizica, fie emotionala, complica relatia problematica pe care o au cu o persoana foarte apropiata. Poate fi vorba de partenerul de cuplu, de o ruda apropiata sau poate chiar de un prieten foarte bun. Pentru a iesi din impas ar trebui sa renunte la rezistenta de care dau dovada si sa se deschida complet emotional.

TAUR – horoscopul zilei de miercuri, 7 ianuarie

Taurii nu reusesc sa-si reprime atractia fata de o persoana total nepotrivita sau fata de o situatie cu potential de conflict. Nativii acestei zodii simt nevoia de o schimbare, de mai multa adrenalina in viata lor si cauta o ocazie sau o persoana pentru a obtine ceea ce-si doresc. Insa risca sa actioneze impulsiv si sa nu evalueze posibilele consecinte la care se expun. Taurii n-ar trebui dea vrabia din pana pentru cioara de pe gard si ar trebui sa manifeste mai mult spirit analitic inainte de luarea vreunei decizii.

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 7 ianuarie

Gemenii se simt niste marionete controlate de cineva cu putere de decizie din jurul lor. Li se accentueaza frustrarile si cauta mijloace de a iesi din aceasta situatie. Insa starea in care se afla nu este una reala, fiind mai degraba produsul imaginatiei lor pe fondul unei dorinte acerbe de a schimba ceva in viata lor. Din fericire, Gemenii se pot baza pe agilitatea gandirii lor si sa se elibereze de propriile limite. Acest lucru o sa-i impulsioneze in a-si asuma responsabilitati si o sa-i incarce cu optimism.

RAC – horoscopul zilei de miercuri, 7 ianuarie

Viata amoroasa a Racilor trece printr-o metamorfoza intensa care are un impact major asupra stimei lor de sine. Emotiile puternice pe care le resimt ii fac mai emotionali si au tendinta de a isca certuri din nimicuri tocmai din cauza fragilitatii sufletesti pe care o au. Racii trebuie sa constientizeze faptul ca apropiatii nu le cauta nod in papura si sa renunte la mania persecutiei de care dau dovada. Doar asa vor redobandi armonie in relatia pe care o au.

LEU – horoscopul zilei de miercuri, 7 ianuarie

Optimismul le ghideaza ziua Leilor si ii ajuta sa iasa din tot felul de situatii problematice care ar putea sa apara. Bunavointa de care dau dovada o sa le aduca aprecierea celor din jur, fapt care le va lumina si mai mult ziua. Caldura sufleteasca pe care o descopera in relatii cu oameni de la care nu se asteptau o sa-i bucure peste masura, favorizand aparitia unui sentiment de recunostinta pentru tot Binele care exista in viata lor.

FECIOARA – horoscopul zilei de miercuri, 7 ianuarie

Fecioarele vor primi sustinerea emotionala de care au nevoie, dar vor descoperi cu dezamagire ca in spatele sustinerii exista interesele ascunse ale persoanelor care o ofera. Fecioarele incep sa-si reevalueze relatiile personale si-si pun in minte sa nu se mai increada cu atata usurinta in cei din jurul lor. Putina precautie nu strica, dar trebuie sa dea dovada si de mai multa obiectivitate pentru a reusi sa separe oamenii sinceri si bineintentionati din jurul lor de cei cu agende ascunse.

Continuarea pe Lyla.ro

Citeşte şi Zodiile care se ÎNDRĂGOSTESC în 2015