Horoscopul zilei de vineri, 10 iulie şi pentru weekend

Ziua de vineri, 10 iulie este destul de pestrita din punct de vedere astral. Mai precis, multi dintre nativii zodiacului trec prin schimbari destul de mari, fie de natura amoroasa fie pe plan profesional. Weekend-ul este si el dictat de alegerile pe care fiecare dintre nativii zodiacului le va face vineri.

RomaniaTV.net
10 iul. 2015, 07:50
Horoscopul zilei de vineri, 10 iulie şi pentru weekend

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 10 iulie si pentru weekend
Ziua de vineri este cel putin tensionata pentru nativii din Berbec, avand in vedere ca apar o serie de probleme pe plan sentimental pe care nu le-au anticipat. Din aceasta cauza, nativii din Berbec vor avea mult de lucru in weekend pentru a o convinge pe persoana iubita sa nu ii paraseasca.

TAUR – horoscopul zilei de vineri, 10 iulie si pentru weekend
Ziua de vineri este agitata pentru tauri din cauza ca au cam ramas in urma cu ceea ce aveau de facut la locul de munca. Din aceasta cauza, nativii din Taur vor fi nevoiti sa depuna un efort mai mare pentru a se redresa. Oricum, in weekend, vor avea parte de momente de relaxare care le vor umple bateriile

GEMENI -horoscopul zilei de vineri, 10 iulie si pentru weekend
Zi de vineri cat se poate de buna pentru nativii din Gemeni. Vor fi foarte energici, vor pune mana pe o suma importanta de bani si mai mult decat atat vor avea ocazia sa demareze o afacere ce se va dovedi cat se poate de profitabila in viitorul apropiat. Nativii acestei zodii vor avea parte de un weekend de milioane alaturi de persoana iubita.

RAC – horoscopul zilei de vineri, 10 iulie si pentru weekend
Racii incearca vineri sa faca in asa fel incat sa puna bazele unei noi afaceri. Acest lucru ii va face pe nativii din Rac sa se simta folositori membrilor apropiati ai familiei, ceea ce ii va multumi pe deplin. In weekend, nativii din Rac vor avea parte de momente de pretuit in sanul familiei.

LEU – horoscopul zilei de vineri, 10 iulie si pentru weekend
Leii se bucura vineri de o suma de bani la care nu se asteptau. In ciuda faptului ca se simt destul de obositi, reusesc sa treaca peste acest lucru si sa se canalizeze pentru a fi mai productivi. In weekend vor afla vesti cat se poate de bune de la o ruda de gradul intai.

FECIOARA – horoscopul zilei de vineri, 10 iulie si pentru weekend
Fecioarele incearca vineri din toate puterile sa faca in asa fel incat sa isi multumeasca superiorii. Din pacate, din cauza faptului ca nativii acestei zodii sunt destul de epuizati, nu vor reusi sa duca la bun sfarsit tot ceea ce isi pun inminte. Cu toate acestea se vor bucura de aprecierea superiorilor. In weekend vor petrece destul de tare, ceea ce s-ar putea sa-i sleiasca de puteri.

Continuarea pe Lyla.ro.