Horoscopul zilei, duminică, 14 august 2022. Decizie extrem de importante pentru Berbec, Racul are nevoie de o mică pauză

Azi avem un trigon Marte-Pluto foarte puternic. In astrologie, Marte este planeta energiei, iar Pluto este planeta mortii si a renasterii si reprezinta devotamentul complet fata de moment. Pentru el, nu exista jumatati de masura. Astazi, cele doua planete se activeaza reciproc si ne simtim invincibili. Avem obiective mari si, de asemenea, puterea de a le atinge. Ambitia este uriasa si abia asteptam sa începem sa ne realizam planurile.

14 aug. 2022, 08:37
Horoscopul zilei, duminică, 14 august 2022. Decizie extrem de importante pentru Berbec, Racul are nevoie de o mică pauză

Horoscop 14 august 2022 BERBEC

Ai putea fi tentat sa mergi intr-o vacanta sau in mai mult timp liber. Si desi stii ca meriti asta, te poti simti si vinovat. Ia o decizie ori asa ori asa, altfel degeaba pleci. Daca decizi sa te relaxezi cateva zile, fa exact asta. Te poti intoarce mai puternic si mai determinat sa iti atingi obiectivele decat erai inainte.

Horoscop 14 august 2022 TAUR

Legatura dintre Marte si Pluto intr-un punct sensibil sugereaza pentru tine ca este posibil sa nu te simti confortabil vorbind despre un anumit aspect, in special daca este ceva destul de delicat. Ar putea fi pentru ca subiectul este de importanta mare si simti ca e nevoie sa fie abordat cu intelepciune si compasiune. Nu fii prea grijuliu totusi, o discutie potrivita ajuta pe toata lumea.

Horoscop 14 august 2022 GEMENI

Prezenta Soarelui in sectorul tau de orizonturi indepartate poate fi o chemare sa privesti dincolo de orice frustrari sau limitari simtite recent spre idei noi si oportunitati care se deschis. Cu influente pozitive ce nu mai au amanari ci progres, este o perioada buna sa explorezi ceva sau pe cineva interesat de tine.

Horoscop 14 august 2022 RAC

Daca simti mai multa agitatie decat de obicei, este pentru ca noi aventuri te cheama. Daca ti se da sansa sa mergi intr-o mini pauza, iti va prinde bine si va fi bine si pentru altii din preajma ta. Totusi, simti ca a investi energie in ceva pentru care simti pasiune te entuziasmeaza mai mult si poti beneficia mai mult de pe urma aceasta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.