HOROSCOPUL ZILEI: Luna este în Taur, ce efecte are asupra celorlalte zodii

Horoscop: Ce v-au rezervat astrele pentru joi, 6 februarie. 

06 feb. 2014, 04:31
HOROSCOPUL ZILEI: Luna este în Taur, ce efecte are asupra celorlalte zodii

Horoscop Berbec
Luna în Taur de astăzi favorizează, în cazul tău, schimburile financiare. Ai putea mobiliza fonduri din surse total neaşteptate, pentru a sări în sprijinul cuiva din anturaj care îţi solicită sprijinul. Superiorii ierarhici sunt cu ochii pe tine, îţi observă discret dar sigur acţiunile şi ţi s-ar putea propune chiar o promovare. Spre seară ai putea simţi nevoia de intimitate şi ai putea alege să petreci clipe liniştite alături de familie. 

Taur 
Astăzi eşti mult mai deschis decât de obicei şi tinzi să înclini balanţa în favoarea ta. Comunici foarte bine în limbi străine şi ar fi bine să profiţi de acest tranzit pentru a transmite gândurile tale unui colaborator străin sau prietenilor de peste hotare. Există riscul să laşi impresia unui om arogant, autosuficient şi poate chiar autoritar. Fii flexibil şi fă paşi concreţi pentru a-ţi arăta bunăvoinţa şi amabilitatea. 

Gemeni 
Tu manifeşti o fire melancolică, retrasă şi ai tendinţa de a te izola, departe de ochii lumii. Lecturile neconvenţionale, despre viaţă sau filosofie, par a fi un bun debuşeu pentru starea ta de tensiune interioară. Ca urmare a muncii tale, prestată în proiecte de colaborare, ai putea fi recompensat cu o frumoasă sumă de bani care îţi linişteşte unele griji financiare. Participă la glumele copiilor sau ale partenerului de viaţă. 

Rac 
Ţie, Luna în Taur de astăzi îţi stimulează plăcerea de colaborare şi socializare. Interacţionezi cu mulţi oameni, poţi negocia sau reanaliza unele parteneriate şi spui răspicat ce, cum şi când îţi doreşti să se întâmple. Poţi acţiona ca o mâna de fier într-o mănuşă de catifea şi aduci pe tapet toate schimbările pe care le doreşti. Eşti foarte perseverent în tot ce îţi propui şi ne te laşi până nu duci treaba la bun sfârşit. 

Leu 
Astăzi reuşeşti foarte uşor să te faci remarcat prin preocupările tale legate de sănăte, vindecare sau poate de principii naturiste de hrană. Ai putea alege să te implici într-un proiect caritabil, de responsabilitate socială din care ar putea avea de câştigat oameni nevoiaşi, poate chiar bătrâni. Nu tolerezi prea bine autoritatea dar nici nu cedezi uşor. Tratează situaţiile cu tact, diplomaţie şi compasiune pentru a-ţi lumina existenţa. 

Fecioara 
Confruntările legate de ideologii şi principii de viaţă îţi consumă mult timp şi energie astăzi. Graniţa dintre dezbatere şi confruntare este destul de fină şi îţi recomand să îţi asculţi colegii de serviciu sau subordonaţii, pentru a rămâne într-o zonă de bună cooperare şi armonie. Primeşte sfaturile şi îndrumarea persoanei iubite care îţi acordă multă atenţie şi pare că ştie cum să te ghideze pe calea cea bună. 

Balanţă 
Tu eşti foarte senzitiv azi, emoţiile sunt destul de amestecate dar profunde. Raporturile cu şefii sau autorităţile sunt fructuoase şi ai putea fi lăudat sau recompensat pentru o treabă bine făcută. Provocările zilei par să vină dinspre partenerul de viaţă. Acordă-ţi spaţiul şi timpul necesare, fii receptiv la ce se întâmplă în jurul tău şi nu forţa evenimentele, fii flexibil, observă mersul lucrurilor şi curgi o dată cu ele. 

Scorpion 
Astăzi ai putea semna un contract sau perfecta un angajament la care lucrai de ceva timp. Fraţii sau prietenii apropiaţi îţi sunt alături şi îţi dau o mână de ajutor, poate chiar înainte să le-o soliciţi. Ai putea fi inspirat să reiei unele studii sau cursuri de perfecţionare care ţi-ar putea aduce o poziţie profesioanală la care visezi de ceva timp, sau poate doar recunoaşterea meritelor tale profesionale. 

Săgetător 
Tu astăzi reuşeşti să îţi mobilizezi toate resursele de care dispui pentru a face faţă volumului mare de muncă pe care o ai de gestionat. Ai putea descoperi pe neaşteptate unele nereguli în documente ce trebuiesc predate urgent, dar nu te îngrijora căci perspicacitatea este un atu al tău, care te poate scoate din multe situaţii delicate. Fii calm, prudent în trafic şi evită, pe cât posibil, manevrele bruşte. 

Capricorn 
Astăzi eşti în contact cu copilul din tine, îţi plac jocurile şi eşti foarte creativ, manifestându-te chiar într-o manieră artistică. Rolul de mică vedetă îţi dă încredere în tine şi te face să fii mai tot timpul înconjurat de oameni. Raporturile cu persoana iubită sunt deosebit de vesele, ştii cum să câştigi atenţia pe careţi-o doreşti şi ai putea avea parte chiar de unele surprize plăcute sau poate chiar de o declaraţie de dragoste. 

Cite;te mai mult pe www.astrocafe.ro