Horoscopul zilei MIERCURI 15 APRILIE 2020. Toţi pentru unul, unul pentru toţi. Tu poţi?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 15 APRILIE 2020; suntem incurajati sa gandim tot ce e mai bun despre oameni, chiar si cand ei se comporta gresit sau negativ, iar asta se intampla cand Luna este in idealistul Varsator asa cum este azi. O conjunctie dintre Luna si lordul karmei Saturn ne reaminteste ca ideile briliante sunt cel mai sigur de lansat in Univers cand ne aflam pe o platforma de siguranta.

14 apr. 2020, 17:28
Horoscopul zilei MIERCURI 15 APRILIE 2020. Toţi pentru unul, unul pentru toţi. Tu poţi?

Totusi, sa fim atenti sa nu avem abordari egoiste azi in munca, iubire, bani si creativitate pentru ca putem simti multa dezamagire datorita Soarelui care face o cuadratura tensionata cu Jupiter ce amplifica totul. Sa ne gandim azi in termeni de ce este cel mai bine pentru toata lumea, nu doar pentru propria persoana ; astfel putem crea mai multe rezultate pozitive si sa construim relatii mai bune si mai durabile.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Azi te poti simti ca si cum pasesti pe nisip, insa de ce ai de fapt nevoie este de ceva miscare pentru a-ti pune sangele in circulatie mai bine. Daca nu te ridici sa faci ceva fizic mai intens, vei avea un ritm incetinit si fara vlaga toata ziua. Trebuie sa iti clarifici mintea si sa dai la o parte acel sentiment de lancezeala. Cel mai important, daca vrei un start bun si o zi buna ca sa realizezi tot ce te asteapta, infuzeaza energie fizica in tine.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Daca crezi ca este momentul sa filozofezi, nu te inseli, este o zi foarte buna pentru a demara un proces prin care sa schimbi perspectiva asupra vietii tale. Ai vazut deja cum mici detalii creaza mari diferente si in bine si in rau. De exemplu, ai observat cum se schimba relatiile in functie de ce spui, da ? Daca pana acum ai avut anumite inflexibilitati de opinii, de acum ai ocazia sa renunti la ele si sa fii flexibil si pozitiv.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

O cunostinta de departe, poate o femeie, iti poate aduce vesti bune sau informatii folositoare care sa iti impacteze viata spre o noua directie. Aceasta directie poate implica un nou studiu intelectual, un nou cerc de prieteni sau o noua abordare asupra vietii tale acolo unde pana acum nu puteai vedea in afara propriei gandiri. Oricum ar fi si orice ar aduce, iti va face bine sa discuti cu oricine azi care are un aport bun asupra ta. Bucura-te de aceasta zi.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.