Horoscopul zilei pentru DUMINICĂ 16 DECEMBRIE 2018. Zi importantă în iubire şi relaţii de cuplu!

Iata horoscopul zilei de DUMINICA 16 DECEMBRIE 2018 ; astazi are loc un tranzit deosebit si important pentru viata amoroasa. Planeta iubirii Venus ne-a purtat printr-un tur de forta a relatiilor si dragostei in aceasta toamna, prin tranzitul sau retrograd (un tranzit rar pentru Venus) ajutandu-ne sa vedem ce vrem cu adevarat si de ce trebuie sa ne debarasam din trecut.

15 dec. 2018, 19:05
Horoscopul zilei pentru DUMINICĂ 16 DECEMBRIE 2018. Zi importantă în iubire şi relaţii de cuplu!

Azi este pregatita sa iasa total din zona de umbra retrograda in care o planeta se afla ceva timp dupa ce schimba directia din retrograd in direct. Insa nu inainte de a avea un aspect de sextil cu inteleptul profesor Saturn astazi, ajutandu-ne sa luam deciziile corecte in iubire. Gata, se termina cu dramele. Gata, se termina cu energia si gandurile „nu sunt sigur ce vreau / nu sunt sigur pe persoana x pe care o iubesc”. Azi chiar vei sti ce vrei, iti va fi clar ! Cu atat mai bine, treci la actiune !

Este o zi puternica pentru iubire si pentru a investi, o zi in care iti poti arata aprecierea in feluri practice.

Este vorba de un cadou mai scump ? Este cumva un raspuns de „da, hai sa facem asa !” ? A te comite si a-ti asuma angajamentul este esential incepand de astazi. Fa-ti datoria fata de persoana pe care o iubesti. Esti pregatit ? Luna se muta pe seara in Berbec. Luna in Berbec ne face, cu siguranta, curajosi, chiar daca nu rostim cele mai suave vorbe. Insa rostim lucruri drept la tinta pentru binele iubirii !

Venus in sextil cu Saturn de azi iti creste nevoia de a avea companie. Daca vrei sa te simti iubit si valorizat de cineva, „de vina” este acest tranzit ! Dar acum ai nevoie sa fie ceva serios si iubire adevarata.

Daca ai un partener, vei cauta reasigurari sau o intarire a conexiunii si vei fi dornic sa faci persoana sa se simta fericit(a) si multumit(a).

Relatiile noi sunt posibile dar nu esti interesat de aventuri de o noapte.

Mai degraba atragi oameni seriosi interesati de angajamente de lunga durata. Uneori sub acest tranzit sunt posibile si relatii dintre profesor-student sau poate fi vorba de o relatie in care sa fie o diferenta mare de varsta intre parteneri !

Desi este un tranzit in care iubirea este importanta pentru tine, vei avea totusi o abordare de bun simt si practica a vietii. Asta se aplica in special pentru a rezolva anumite dificultati recente. Poti gasi rezolutii si rezolvari pentru o dificultate recenta. Totodata, daca este cazul, va exista si o intelegere mutuala si o recunoastere reciproca ca relatia a ajuns la punctul sau de final, fara resentimente si emotii grele de nicio parte.

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi, cel mai bine ar fi sa folosesti energia zilei ca sa planifici zile excelente de sarbatori sau sa ai parte de o aventura reala. Daca mergi cu o persoana speciala vi se va intari relatia si conexiunea. Daca alegi sa te duci singur, este foarte posibil sa intalnesti pe cineva care impartaseste cu tine multe din visele tale dar si simtul umorului.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astazi vei avea increderea si credinta de a fi in stare sa exprimi exact ceea ce simti despre cineva special. Daca puteti fi singuri undeva unde va puteti relaxa amandoi si sa va si distrati, atunci restul ar trebui sa vina destul de usor. Vei avea cele mai multe benefcii sa actionezi spontan fiind exact asa cum esti, in loc sa incerci sa creezi impresie neaparat.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Relatiile sunt ca portile cu multe fatete ce te duc in noi dimensiuni minunate. Relatiile creaza oportunitati pentru tine de a te misca in cercuri care sunt atat interesante cat si provocatoare. Poate veni spre tine o sansa de a afla mai multe despre cineva de care doresti neaparat sa te apropii. Vei fi incantat ce vei descoperi si mult mai fericit daca vei fi in preajma persoanei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.