Horoscopul zilei pentru VINERI 14 DECEMBRIE 2018. Liber la iubire!

Iata horoscopul zilei de VINERI 14 DECEMBRIE 2018; Luna este in Pestii cei plini de farmec, deci si lumea ta poate sa aiba parte de o intorsatura romantica si incantatoare. Este o zi in care sa fii creativ, sa compui, sa pictezi, sa accesorizezi. Lasa lucrurile grele si complicate pentru o alta zi. Slava Domnului ca este Vineri pentru ca vei vedea cum concentrarea se cam pierde, dar pana la urma de ce sa nu amani un pic lucrurile?

13 dec. 2018, 20:58
Horoscopul zilei pentru VINERI 14 DECEMBRIE 2018. Liber la iubire!

Dragostea este in aer, multumim Lunii in Pesti ! Pestii sunt un burete pentru romantism si asa esti si tu in aceasta placuta zi de Vineri de decembrie. Luminile Craciunului arata asa de atractiv peste tot. Tu la ce visezi ? Mergi in cautarea placerii, sa imparti iubirea si sa simti magia. Pestilor le place sa se simta generosi si sa ierte greselile altora.

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l: 

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Aprinde focul din inima ta si fa-l sa arde mai stralucitor decat inainte. Tine minte ca ar putea fi nevoie de compromisuri ca sa fii pe aceeasi lungime de unda cu partenerul intr-un fel in care sa rezonati emotional. Ai grija ca toti din jur sa prinda loc sa fie pe centrul scenei. Nu acapara doar tu podiumul. Mentine un echilibru de munca lasandu-i si pe ceilalti sa aiba locul lor in lumina reflectoarelor.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Sunt cateva aspecte importante pe care s-ar putea sa fie nevoie sa le rezolvi. Ia un rol activ in departamentul de iubire si romantism. Simte-te liber sa fii agresiv despre a-ti avea nevoile implinite. Asigura-te ca esti confortabil cu situatia, altfel schimb-o. pentru tine, ziua este despre a actiona. Creaza-ti pacea prin perseverenta onesta. 

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ar trebui sa te bucuri de o buna dispozitie azi si vei vedea ca lucrurile vor merge bine pentru tine. Poate singura situatie mai ciudata care sa apara este una ce tine de o abordare agresiva in iubire. Aceasta nerabdare sau un conflict rasarit de-o parte sau de alta poate duce la o stare ca de razboi dar va trece repede. Incearca sa iti mentii capul limpede in toate situatiile.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.