Horoscopului norocului în 2019. Află cât de norocos eşti în funcţie de zodia ta

Publicat: Sâmbătă, 13 Iulie 2019 12:06 // Actualizat: Sâmbătă, 13 Iulie 2019 12:07 // Sursa: romaniatv.net

Horoscopului norocului în 2019. Află cât de norocos esşti în funcţie de zodia ta. Unii astrologi spun că perioada anului în care este născută o persoană poate determina cantitatea de noroc din viață. Află în rândurile de mai jos cât eşti de norocos în funcţie de zodie.

Horoscopului norocului în 2019. Află cât de norocos eşti în funcţie de zodia ta.

Berbec
Berbecii trebuie să depună puțîn efort pentru a începe să aibă noroc. De felul lor sunt muncitori și perfecționiști. Nativii din zodia Berbec nu sunt considerați niște oameni norocoși
Numere norocoase: 1, 9, 13.

Taur
Taurilor le place să trăiască pe picior mare, le place tot ceea ce înseamnă lux. Obțîn ceea ce-și doresc prin muncă, dar în drumul lor către rezultate bune sunt ajutăți și de noroc.
Numere norocoase: 17, 2, 40.

HOROSCOP: Cu cine te vei căsători, în funcţie de zodia ta 

Gemeni

Gemenii reprezintă semnul zodiacal la care norocul joacă un rol cât se poate de important, fiind cei mai norocoși nativi. Ceea ce doresc se îndeplinește foarte mult și fatorita norocului.
Numere norocoase: 6, 2.

Rac
Majoritatea nativilor din această zodie au o viață plină de suișuri și coborâșuri. Greu își găsesc echilibrul de care au nevoie. Norocul racilor oscilează foarte mult.
Numere norocoase: 10, 5, 7.

Horoscopului norocului în 2019. Află cât de norocos eşti în funcţie de zodia ta.

Leu
Leii sunt unii dintre cei mai mândri nativi ai horoscopului și se simt de parcă tot norocul de pe lume li se cuvine. Așa că Leii sunt foarte, foarte norocoși. Energia lor pozitivă se transformă în șanse norocoase.
Numere norocoase: 4, 1, 11.

Fecioara
Fecioarele sunt considerate cele mai ghinioniste din tot zodiacul. Trebuie să depună mult efort pentru ceea ce-și doresc și să lupte pentru ceea ce iubesc.
Numere norocoase: 2, 6.

HOROSCOP: Singurul lucru pe care trebuie să îl schimbi la tine, în funcţie de zodie 

Balanță

De multe ori, norocul îţi scapă printre degete pentru că eşti superficială. Se întâmplă să ai nevoie de iubire pentru a te simţi norocoasă şi motivată. Învaţă să îţi asumi şi riscuri. Pietrele verzi şi roz te ajută foarte mult să atragi norocul.
Numărul tău norocos este 6

Horoscopului norocului în 2019. Află cât de norocos eşti în funcţie de zodia ta.

Scorpion
Scorpionii au perioade în care norocul le surâde din toate punctele de vedere și perioade când sunt ghinioniști. Scorpionii se află printre semnele zodiacale în care destinul le oferă cam tot ceea ce-și doresc.
Numere norocoase:8, 20, 5.

Săgetător
Sagetatorii sunt persoane care nu prea cred în noroc din cauza încercărilor la care sunt puși pe parcursul vieții. Însă sunt persoane puternice, care trec peste orice obstacol
Numere norocoase: 2, 9, 3.

Capricorn
Capricornii sunt optimiști, așa că norocul le surâde mereu. Reușesc mereu să-și mențînă o stare pozitivă, iar destinul ține cu ei.
Numere norocoase: 0, 10, 14.

Horoscopului norocului în 2019. Află cât de norocos eşti în funcţie de zodia ta.

Vărsător
Varsatorii sunt genul de persoane care obțîn cam tot ceea ce își doresc. Destinul le zâmbește deseori, sunt persoane norocoase și când vine vorba de bani, dar și când vine vorba de dragoste.
Numere norocoase: 17, 22, 2.

Pești
Peștii sunt mai nehotariti de felul lor și pentru „a accesa" norocul trebuie să învețe să se avante în societate și să-și lase temerile la o parte.
Numere norocoase: 1, 7, 4.

Horoscopului norocului în 2019. Află cât de norocos eşti în funcţie de zodia ta.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Horoscopului norocului 2019 norocos zodia ta
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8698
RON
01 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H