Horoscopul iubirii pentru această toamnă. Astrologul Mariana Cojocaru îţi spune dacă îţi găseşti jumătatea

Toamna vine cu veşti bune pe plan sentimental pentru cele mai multe zodii. Astrologul Mariana Cojocaru a dezvăluit în exclusivitate la România TV horoscopul iubirii pentru această toamnă. Aflaţi în continuare ce zodii îşi vor găsi partenerul ideal şi pentru cine relaţia a ajuns la capăt de drum.

RomaniaTV.net
18 aug. 2014, 08:21
Horoscopul iubirii pentru această toamnă. Astrologul Mariana Cojocaru îţi spune dacă îţi găseşti jumătatea

Bebecii vor avea parte in toamna aceasta de revelatii. Aspectul carmic marcat in luna octombrie poate sa readuca in viata berbecilor singuri persoane care le-au fost parteneri in trecut. Dacă nu o cunoasteti, se spune ca acea informaţie a ramas inramata in structura noastra sprirituala si in momentul in care vedeti persoana aveti impresia ca o cunoasteti de o viata. Va gasiti in ipostaza unui confort emotional. Aspectul pentru luna septembrie din punct de vedere sentimental este dat de faptul ca va puteti îndragosti de coleg de munca.

TAUR

Taurii au o perioadă bună. La capitol sentimental primesc avansuri, complimente, li se fac ochi dulci. Copiii genereaza iubirea fericirea nativilor. Septembrie aduce o implicare afectivă emotionala in relaţiile cu cei mici. Luna octombrie aduce iubiri in cercul relational partenerial, cu cat sunteti mai vizibili cu atat mai bine, se infiripa relaţii interesante.

GEMENI

Gemenii au in septembrie atmosferă lucrativp buna, complicitate cu partenerul de suflet. În octombrie este o lună decisivă in plan sentimental. Gemenii se pot indragosti şi îşi pot găsi un partener bun de viata.

RAC

Racii, si deschidem capitol aparte legat de iubire, au parte de un asteroid important: Junon. Îi face pe aceştia sa ravneasca la o casatorie perfecta, o relaţie perfectă, complicitate perfecta cu jumatatea. Cei care au o astfel de relaţie vor trai niste clipe deosebite. Acolo unde realizeaza ca sunt in compromis, ca relaţia nu e ce isi doresc, se pune problema unei separari.

LEU

Discutam de Jupiter, care spune ca in perioada următoare, leii pot avea parte de un partener pefect care sa corespundă la toate capitolele, dar acolo Lilith îsi face de cap si spune ca toti cei care forteaza norocul pot sa beneficieze de iubiri care sa intre pe usa din dos, acolo discutam de zbucium de tradare, de adulter.

FECIOARA

Persefona in fecioara se ocupa de structura de destin in care casatoriile pot fi aranjate, unde se spune ca cineva mai in varsta pune ochii pe tine si se indragosteste si face tot ce poate sa te scoata de la parinti si sa te duca departe. Fecioarele trebuie sa fie foarte atente de cine se indragostesc.

BALANŢĂ

In cazul balantei discutam de planuri mari pe care le are universul in sensul in care Cupidon a primit misiune pentru aceasta toamnă: sa indragosteasca toate balantele care sunt singure si isi doresc sa se lepede de singuratate.

SCORPION

Scorpionii au parte tot de un asteroid Ceres. În constelatia scorpionului acum, acestia cauta pasiune, iubire fara limite, in care rezonanta, complicitatea sa funcţioneze perfect. Sunt într-o perioadă in care isi doresc sa se vindece prin iubire. Ceres le poate aduce partener bun care sa corespundă unei iubiri ca-n poveşpti.

SAGETĂTOR

Sagetatorii care din diverse considerente pleaca la munca in strainatate, in delegatie, discutam de coordonate de niste repere in care sagetătorii isi doresc foarte tare sa intalnesca o iubire care sa ii implineasca spiritual iubirea tip mentor este cea mai valoroasa, acolo unde pot filosofa, schimba idei.

CAPRICORN

In capricorn este Pluton. Nu face decat sa aleaga pe spranceana atunci cand discutam de iubire, relaţii in care veti fi foarte atenti ca partenerul sa fie perfecti.

VĂRSĂTOR

Varsatorii au parte de 3 puncte cheie de sprijin pentru iubirea care se configureaza. Uranus retrograd vine in zona in care se spune ca vărsătorii isi doresc libertate si nu suporta zgarda scurta. Al doilea stâlp de rezistenţă din iubire este este dat de romantismul din balanta, iar al treilea aspect este dat de Jupiter, care consolideaza orice relaţie pe plan sentimental, spune ca ASA DA. Vor fi varsatori care vor avea fericire si extaz deoseb.

PEŞTI

Pestii nu sunt foarte pretentiosi sunt modesti si cumpatati, dar cand discutam de iubire pretentiilor lor sunt mari, asteapta dovezi de iubire chiar daca nu sunt pregătiţi asteapta suprize din partea partenerilor de viata. Pestii vor fi fericiti in aceasta toamna daca vor sti sa creeze cadru perfect ambiental si nu vor fi critici cu partenerul de viaţă.