HORROR: Un bărbat a împrăştiat cenuşa iubitei sale într-un centru comercial

Un bărbat a provocat panică printre cumpărători atunci când a început să împrăştie cenuşa iubitei sale într-un centru comercial din Florida (sud-estul SUA), care era îndrăgit de cuplu.

RomaniaTV.net
17 oct. 2013, 17:26
HORROR: Un bărbat a împrăştiat cenuşa iubitei sale într-un centru comercial

Clienţii unui centru comercial din Statele Unite, din Florida, au trăit scene de groază după ce un bărbat a început să arunce în stânga şi-n dreapta cu un praf alb. „Bărbatul a început să arunce cu o substanţă albă, semisolidă, în apropierea unui magazin de optică, în centrul comercial Westfield”, a explicat un purtător de cuvânt al poliţiei din Sarasota, citat de Herald Tribune.

Neştiind ce era substanţa respectivă, vânzătorii şi clienţii lor au alertat securitatea, iar zona a fost evacuată. Zeci de poliţişti şi maşini de pompieri au sosit la faţa locului, iar două ore mai târziu, autorităţile au anunţat că era vorba de cenuşă umană, scrie Agerpres.

Citeşte şi Împreună şi în Viaţa de Apoi: Cenuşa lui Margaret Thatcher îngropată alături de cea a soţului ei

„Bărbatul nu a fost nici arestat, nici inculpat”, a precizat poliţia. Potrivit jurnalului Herald Tribune din Sarasota, bărbatul era foarte tulburat de moartea iubitei sale care fusese incinerată după ce murise şi a decis să-i împrăştie cenuşa în centrul comercial respectiv, pentru că acel loc le plăcea foarte mult.