Hoţ arestat după ce a furat 250 de laptopuri şi telefoane dintr-un magazin din Iaşi

Unul dintre hoţii mega-jafului din Iaşi, demn de filmele de la Hollyood, a fost arestat preventiv. Bărbatul a reuşit să fure peste 250 de laptopuri şi telefoane de ultimă generaţie dintr-un magazin de electrocasnice după ce a tăiat o bucată de tablă de pe acoperiş şi a intrat în magazin pe o frânghie. Poliţiştii sunt în continuare în alertă pentru a-l prinde pe cel de-al doilea hoţ.

RomaniaTV.net
16 dec. 2015, 07:00
Hoţ arestat după ce a furat 250 de laptopuri şi telefoane dintr-un magazin din Iaşi

Tânărul în vârstă de 29 de ani a fost ridicat de poliţişti de acasă şi dus la audieri. Instanţa a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Tânărul nu a acţionat singur. Acesta a avut un complice, pe urmele căruia sunt deja poliţiştii. relatează România TV.

Cei doi au mers la magazinul de electrocasnice cu maşina, au urcat cu o scară pe acoperiş, iar apoi au decupat o bucată de tabla. Aceştia au pătruns în interiorul magazinului cu o frânghie, apoi au furat peste 250 de laptopuri şi telefoane de ultimă generaţie. Cei doi bărbaţi au urcat toată prada pe acoperiş cu ajutorul frânghiei şi au dispărut.

Angajaţii magazinului spun că prejudiciul magazinului este de peste 650 de mii de lei.

Citeşte şi JAF ca la Hollywood în Iaşi. Cum au reuşit nişte hoţi să fure zeci de laptop-uri şi smartphone-uri