Hoţ blocat în gard în timp ce spărgea casa unui afacerist

Spargerile se ţin lanţ în Mehedinţi. Într-o singură noapte, poliţiştii au prins în flagrant mai mulţi hoţi în plină acţiune. Unul dintre ei a rămas prins într-o ţeapă dintr-un gard, când încerca să spargă casa unui afacerist.

26 mai 2017, 13:17
Hoţ blocat în gard în timp ce spărgea casa unui afacerist

Doi bărbaţi care au spart mai multe apartamente din Drobeta-Turnu-Severin, au fost prinşi de poliţişti exact când ieşeau cu prada dintr-o locuinţă. Bijuterii din aur, ceasuri şi 10.000 de lei au furat infractorii în timp ce proprietarii erau plecaţi de acasă.

În lipsa proprietarilor, bărbaţii au forţat uşa apartamentului cu o rangă şi au furat tot ce au găsit de valoare. Însă nu au bănuit nicio clipă că la ieşire îi aşteaptau poliţiştii.

Tot azi-noapte un om de afaceri a fost trezit în toiul nopţii de un hoţ care a vrut să-i sară gardul, dar şi-a prins piciorul în poartă. Acesta nu a mai reuşit să scape decât după ce au venit ambulanţa, pompierii şi poliţia.

Infractorii au fost duşi la sediul poliţiei pentru audieri şi sunt cercetaţi pentru furt calificat. Prejudiciul se ridică la 10 mii de lei.

Citeşte şi Accident mortal în judeţul Mehedinţi. Trei persoane şi-au pierdut viaţa UPDATE